quikshare Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 U OII přestalo fungovat ukladání nastavení el. sedačky u řidiče. Na VAG vše v pořadku a autorizované servisy tohle ještě neviděly. Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 a to ti v tom servisu rekli, ze to jeste nevideli, tak to proste řešit nebudou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quikshare Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Budou az v pondeli, zatim nic nevi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Ak si dobre pamätám, videl som papiere na nejakú dielenskú akciu týkajúcu sa elektrických sedačiek... Ale presnejšie detaily neviem. Nech v servise zapátra garančný technik v systéme a nech sa nefláka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Ako prvé by som asi skontroloval, či tie sedadlá sú nakódované všade, kde majú byť a či RJ sedadla reaguje. Ja som si el. sedačky dorobil sám (zapojenie a nakódovanie). A pokiaľ to nie je správne nakódované, tak sedadlo sa hýbe, ale pamäť nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quikshare Vloženo 27. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Diky, resim s technikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quikshare Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Technik zcela mimo, proste to neumi. Jde se jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quikshare Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Na konec vymena trojtlacitka na sedecce u dealera AUDI, Skoda nezabrala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Dobrééé! Ale hlavne, že to funguje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
My98 Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Ako prvé by som asi skontroloval, či tie sedadlá sú nakódované všade, kde majú byť a či RJ sedadla reaguje. Ja som si el. sedačky dorobil sám (zapojenie a nakódovanie). A pokiaľ to nie je správne nakódované, tak sedadlo sa hýbe, ale pamäť nefunguje. tak to bude asi můj problém na vagu žádná chyba sedadlo se hýbe ale nejde uložit do paměti můžeš mi prosím poradit kde a co nakódovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monte5196 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Cafte, ja mam podobny problem so sedackou s pamatou, vsetky pohyby funguju bez problemov, no ked dam ulozit do pamate, tak mi to pipne, ze sa ulozilo, ale potom ked stlacim tlacitko kde som to ulozil, tak vobec sa mi nenastavi sedadlo podla pamati ako bolo.. nic to nerobi, iba trojka ma ulozenu poziciu, ktora ide, ale prepisat sa neda... Mal niekto podobny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunarYc Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Ahojte všichni, chtěl bych se zeptat, jestli někdo netušíte, zda-li je principiálně možný rozchodit pamět v el. sedačkách (z Yetiho) bez napojení na řídící jednotku auta, sedačka má svojí ŘJ. Mám Fabii 1,9 TDi, 2001. Předem Všem díky za odpověď a za radu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVmaster Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Na konec vymena trojtlacitka na sedecce u dealera AUDI, Skoda nezabrala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVmaster Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Ahoj. Mám taky problém se sedačkou s pamětí...posuv funguje,ale tlačítka se tváří že jsou mrtvé...nedokážu to uložit do paměti, ani to nepípne. Co s tím. Poradí někdo. Výměna trojtlačítka???Co to vůbec stojí? Děkuji za odpověď. V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabier Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 U OII přestalo fungovat ukladání nastavení el. sedačky u řidiče. Na VAG vše v pořadku a autorizované servisy tohle ještě neviděly. Co s tím? Zjisti si sw jednotky gateway adr.19 a pripadne si nech prehrat sw a melo by to byt v poradku. V pripade, ze to nebude tim, je chyba nekde na ovladani sedacek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Obdobný problém jsem měl se svou tehdy zcela novou LK (cca v 7/2009), servis si na tom vylámal zuby, auto putovalo na 14 dní do Bolky, v servise mě nedávno říkali, že od té doby už takových aut měli několik a už to umí řešit. Výsledek opravy a zápis z vyřízení reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.