Jump to content

Elektrická sedačka s pamětí u řidiče

quikshare

Recommended Posts

Ako prvé by som asi skontroloval, či tie sedadlá sú nakódované všade, kde majú byť a či RJ sedadla reaguje. Ja som si el. sedačky dorobil sám (zapojenie a nakódovanie). A pokiaľ to nie je správne nakódované, tak sedadlo sa hýbe, ale pamäť nefunguje.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 years later...
Ako prvé by som asi skontroloval, či tie sedadlá sú nakódované všade, kde majú byť a či RJ sedadla reaguje. Ja som si el. sedačky dorobil sám (zapojenie a nakódovanie). A pokiaľ to nie je správne nakódované, tak sedadlo sa hýbe, ale pamäť nefunguje.

tak to bude asi můj problém na vagu žádná chyba sedadlo se hýbe ale nejde uložit do paměti můžeš mi prosím poradit kde a co nakódovat

• 2 months later...

Cafte, ja mam podobny problem so sedackou s pamatou, vsetky pohyby funguju bez problemov, no ked dam ulozit do pamate, tak mi to pipne, ze sa ulozilo, ale potom ked stlacim tlacitko kde som to ulozil, tak vobec sa mi nenastavi sedadlo podla pamati ako bolo.. nic to nerobi, iba trojka ma ulozenu poziciu, ktora ide, ale prepisat sa neda... Mal niekto podobny problem?

• 3 months later...

Ahojte všichni, chtěl bych se zeptat, jestli někdo netušíte, zda-li je principiálně možný rozchodit pamět v el. sedačkách (z Yetiho) bez napojení na řídící jednotku auta, sedačka má svojí ŘJ. Mám Fabii 1,9 TDi, 2001. Předem Všem díky za odpověď a za radu ... :)

U OII přestalo fungovat ukladání nastavení el. sedačky u řidiče. Na VAG vše v pořadku a autorizované servisy tohle ještě neviděly. Co s tím?

Zjisti si sw jednotky gateway adr.19 a pripadne si nech prehrat sw a melo by to byt v poradku. V pripade, ze to nebude tim, je chyba nekde na ovladani sedacek.

• 2 weeks later...