Publikováno Listopad 24, 200618 r Neměl by někdo v sobotu čas kdo umí předělat podsvícení přístrojové desky???? prosím prosím dojedu díky moc a nezlobte se jestli tu již toto téma je diky
Listopad 25, 200618 r Autor Mno někdo tady na foru to umí a má na to i nástroje. Tak jsem myslel jestli by se o víkendu někomu nechtělo
Listopad 25, 200618 r Rozhodne tu zadne tema na tvoje predelani podsviceni neni Jaxi pochodil, urobil niekto?
Listopad 26, 200618 r Autor Zatím ne doufam že se někdo přihlásí prý to umí Bobík tak doufam že ho nesnědli
Listopad 26, 200618 r Zatím ne doufam že se někdo přihlásí prý to umí Bobík tak doufam že ho nesnědli Bobík, Fidelek, máš to blíž a se zárukou
Listopad 26, 200618 r Bobíka nesnědli na podsvícení je tu Fidelek, ale s tím časem je to horší, skus ho kontaktovat
Listopad 26, 200618 r a pokud by jsi chtěl bílé, tak Bobík má k dispozici Symphony v bílém podsvícení Upraveno Listopad 26, 200618 r od JaKr
Listopad 26, 200618 r a to je pravda, jestli chceš změnit podsvit i u Symphpny, tak tu můžeme vyřešit výměnou. jak vypadá rádio? - klikni na odkaz v mém podpisu
Prosinec 3, 200618 r Autor Tak už je hotovot. Mám to bílé. Později přihodim foto. THX Fidelek byla to profesionální pracička. Opravdu je to super
Prosinec 10, 200618 r Jedna otazocka: nemoze mi niekto kto uz robil zmenu podsvietenia na fabii napisat aky material na to treba? Ci su tam diody? Ak ano tak aky typ. A cca pocet. Najskor zozeniem material a potom sa do toho pustim. A kedze som z maleho mestecka, tak nemam k dispoziici vsetok tovar hned. Vdaka, aspon nebudem musiet rozoberat a pozerat a pocitat
Prosinec 13, 200618 r Nemá niekto červené podsvietenie? Mam cervenu fabiu a neviem ake podsvietenie tam spravit. Nemate fotky, co by mi to ulahcili? ako to vyzera v cervenom, alebo ci sa cervena hodi na podsvietenie. Vdaka
Prosinec 13, 200618 r pockaj ja mam do cervena...dam dokopy nejake foto... každopádne kukni stránku v mojom podpise, moje sú tam síce zatial len klučky ale je tam Interiér Erik...podobne to vyzerá aj mne ale samozrejme lepšie aspon dalšie... Upraveno Prosinec 13, 200618 r od profor
Prosinec 16, 200618 r také bych měl žádost zda by mi někdo nemohl pomoci či udělat to bílé podsvícení, je to mrdozně krásný.................jsem z Liberce a často i v MB,,,,,,,,,,,,,,na úplatku se určitě nějak dohodnem,...............napiště někdo prosím Upraveno Prosinec 16, 200618 r od Sinius
Prosinec 17, 200618 r také bych měl žádost zda by mi někdo nemohl pomoci či udělat to bílé podsvícení, je to mrdozně krásný.................jsem z Liberce a často i v MB,,,,,,,,,,,,,,na úplatku se určitě nějak dohodnem,...............napiště někdo prosím My Webpage chlapi ak by niekto chcel podsvietko tak mrknite na www.morituning.sk vychod slovenska robim to na pockanie
Prosinec 17, 200618 r také bych měl žádost zda by mi někdo nemohl pomoci či udělat to bílé podsvícení, je to mrdozně krásný.................jsem z Liberce a často i v MB,,,,,,,,,,,,,,na úplatku se určitě nějak dohodnem,...............napiště někdo prosím My Webpage chlapi ak by niekto chcel podsvietko tak mrknite na www.morituning.sk vychod slovenska robim to na pockanie ja sa hlasim dam, este vediet oki??
Prosinec 17, 200618 r také bych měl žádost zda by mi někdo nemohl pomoci či udělat to bílé podsvícení, je to mrdozně krásný.................jsem z Liberce a často i v MB,,,,,,,,,,,,,,na úplatku se určitě nějak dohodnem,...............napiště někdo prosím My Webpage chlapi ak by niekto chcel podsvietko tak mrknite na www.morituning.sk vychod slovenska robim to na pockanie Mori... každopádne ak tu chceš niečo predávať čo si týmto príspevkom aj urobil, daj to do bazáru a sem hoď link na tvoj príspevok
Prosinec 18, 200618 r tak kdyz uz tady mame to tema tak se zeptam jak je to se zarukou pokud budu chtit napriklad to bile podsviceni??mam fambinku teprv nejak 2 mesice tak se radsi optam no a kdyz uz jsme u toho tak na kolik to tak prijde??jen orientacne at vim jestli rozbit prasatko..diky
Prosinec 18, 200618 r Chlapi, uz se to tu resilo, najdete tema podsviceni... Pravda je to hodne dlouhy tema ale je to tam.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.