Lukas_cz Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Neměl by někdo v sobotu čas kdo umí předělat podsvícení přístrojové desky???? prosím prosím dojedu díky moc a nezlobte se jestli tu již toto téma je diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_cz Vloženo 25. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Mno někdo tady na foru to umí a má na to i nástroje. Tak jsem myslel jestli by se o víkendu někomu nechtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Gil myslel že odkial si... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_cz Vloženo 25. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Praha ale dojedu klidne někam poblíž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Rozhodne tu zadne tema na tvoje predelani podsviceni neni Jaxi pochodil, urobil niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_cz Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Zatím ne doufam že se někdo přihlásí prý to umí Bobík tak doufam že ho nesnědli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Štramberk,ale to je 360 od Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Zatím ne doufam že se někdo přihlásí prý to umí Bobík tak doufam že ho nesnědli Bobík, Fidelek, máš to blíž a se zárukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Bobíka nesnědli na podsvícení je tu Fidelek, ale s tím časem je to horší, skus ho kontaktovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 (editace) a pokud by jsi chtěl bílé, tak Bobík má k dispozici Symphony v bílém podsvícení Editováno: 26. Listopad 2006, autor: JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 a to je pravda, jestli chceš změnit podsvit i u Symphpny, tak tu můžeme vyřešit výměnou. jak vypadá rádio? - klikni na odkaz v mém podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_cz Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Tak už je hotovot. Mám to bílé. Později přihodim foto. THX Fidelek byla to profesionální pracička. Opravdu je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobec_zc Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Jedna otazocka: nemoze mi niekto kto uz robil zmenu podsvietenia na fabii napisat aky material na to treba? Ci su tam diody? Ak ano tak aky typ. A cca pocet. Najskor zozeniem material a potom sa do toho pustim. A kedze som z maleho mestecka, tak nemam k dispoziici vsetok tovar hned. Vdaka, aspon nebudem musiet rozoberat a pozerat a pocitat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobec_zc Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Nemá niekto červené podsvietenie? Mam cervenu fabiu a neviem ake podsvietenie tam spravit. Nemate fotky, co by mi to ulahcili? ako to vyzera v cervenom, alebo ci sa cervena hodi na podsvietenie. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 (editace) pockaj ja mam do cervena...dam dokopy nejake foto... každopádne kukni stránku v mojom podpise, moje sú tam síce zatial len klučky ale je tam Interiér Erik...podobne to vyzerá aj mne ale samozrejme lepšie aspon dalšie... Editováno: 13. Prosinec 2006, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 ...kombi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 ..trochu rozmazlá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 (editace) také bych měl žádost zda by mi někdo nemohl pomoci či udělat to bílé podsvícení, je to mrdozně krásný.................jsem z Liberce a často i v MB,,,,,,,,,,,,,,na úplatku se určitě nějak dohodnem,...............napiště někdo prosím Editováno: 16. Prosinec 2006, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mori79 Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 také bych měl žádost zda by mi někdo nemohl pomoci či udělat to bílé podsvícení, je to mrdozně krásný.................jsem z Liberce a často i v MB,,,,,,,,,,,,,,na úplatku se určitě nějak dohodnem,...............napiště někdo prosím My Webpage chlapi ak by niekto chcel podsvietko tak mrknite na www.morituning.sk vychod slovenska robim to na pockanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 takže pro mne by se nějaká dobrá duše v severních čechách nenašla?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 také bych měl žádost zda by mi někdo nemohl pomoci či udělat to bílé podsvícení, je to mrdozně krásný.................jsem z Liberce a často i v MB,,,,,,,,,,,,,,na úplatku se určitě nějak dohodnem,...............napiště někdo prosím My Webpage chlapi ak by niekto chcel podsvietko tak mrknite na www.morituning.sk vychod slovenska robim to na pockanie ja sa hlasim dam, este vediet oki?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 také bych měl žádost zda by mi někdo nemohl pomoci či udělat to bílé podsvícení, je to mrdozně krásný.................jsem z Liberce a často i v MB,,,,,,,,,,,,,,na úplatku se určitě nějak dohodnem,...............napiště někdo prosím My Webpage chlapi ak by niekto chcel podsvietko tak mrknite na www.morituning.sk vychod slovenska robim to na pockanie Mori... každopádne ak tu chceš niečo predávať čo si týmto príspevkom aj urobil, daj to do bazáru a sem hoď link na tvoj príspevok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 tak kdyz uz tady mame to tema tak se zeptam jak je to se zarukou pokud budu chtit napriklad to bile podsviceni??mam fambinku teprv nejak 2 mesice tak se radsi optam no a kdyz uz jsme u toho tak na kolik to tak prijde??jen orientacne at vim jestli rozbit prasatko..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Chlapi, uz se to tu resilo, najdete tema podsviceni... Pravda je to hodne dlouhy tema ale je to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.