Petris Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Nemá někdo bíle podsvícené budíky z FRS? Chystám nějakou změnu a nějak se nemůžu rozhodnout jestli bílou nebo modrou. Případně kdyby někdo měl vyfocenou modrou, tak šup sem taky s fotkou. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Nemá někdo bíle podsvícené budíky z FRS? Chystám nějakou změnu a nějak se nemůžu rozhodnout jestli bílou nebo modrou. Případně kdyby někdo měl vyfocenou modrou, tak šup sem taky s fotkou. díky Jednoznačne daj BIELU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Biela je skvela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Nemá někdo bíle podsvícené budíky z FRS? Chystám nějakou změnu a nějak se nemůžu rozhodnout jestli bílou nebo modrou. Případně kdyby někdo měl vyfocenou modrou, tak šup sem taky s fotkou. díky http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25entry422326 Tady mas bile na FRS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piter33 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 (editace) mne sa to podarilo asi takto trosku to treba este upravit Editováno: 23. Březen 2007, autor: piter33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piter33 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 mne sa to podarilo asi takto trosku to treba este upravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Piter33: Máš to pěkný člověče jen to trochu doladit, ale není to ani bílé ani FRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=322535 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=322538 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=335035 tu mas par inspiracii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 mne sa to podarilo asi takto trosku to treba este upravit co to praskly plexi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 červený maxík od Profor je super , ale ten modrý je pěknější...v okolí ale nikdo neví jak na to?! chtělo by to Pata a Mata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Ja som to skúšal s bielou ale to presvitalo strašne a nebolo nič vidieť, na Roomsteri je ten display úplne iný, tmavý a nepriesvitný bielemu svetlu, kdežto tie predchádzajúce verzie podsvietené na oranžovo alebo červeno prepúšťajú a diody je vidieť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.facelift Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 ... to bych ten displej v bílé rád viděl. Pokud je mi známo tak to nejde dát do této barvy na Fabii s Maxíkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 červený maxík od Profor je super , ale ten modrý je pěknější...v okolí ale nikdo neví jak na to?! chtělo by to Pata a Mata bílý diody pod maxík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTailor Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Ahoj chci se zeptat kde se dají koupi ty bíle diody (doporučení nšjakého servru na netu) Diky moc!! Je to mooooc hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 http://www.gme.cz/index.php?PHPSESSID=3f66...e5661f3461d89af Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTailor Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Ehm :-D Já nevím kde to přesně najít! :-D já se tomhle zas tolik nevyznám :-( tady na této strance je nějaká nabídka ale já nevím přesně typ! A kolik jich asi budu potřebovat? na budíky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 E-shop...součástky...diody Dobudíků jsou SMD... budíky 5+5+3+3+2+2....tzn 20 kousků na podsvit a 2+2+2+2....na podsvit ručiček.... ale je toho tu už tuna o změně podsvitu i s obrázkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danielso Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 My Webpage chlapi ak by niekto chcel podsvietko tak mrknite na www.morituning.sk vychod slovenska robim to na pockanie aka by bola cena na Fabiu1 podsvietenie + praca a dalsia otazka odkial si ked z vychodneho slovenska....ozvi sa 93danielso93@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 aj mňa by zaujímala ta cena... pre východné slovensko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Cau,je tu nekdo nejlepe od Zlina,kdo by mi udelal zmenu podsvitu pristrojovky atd ? Dík.. kdyztak SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Zdravím lidi... nenašel by se tu někdo, kdo by mi zmenil barvu podsviceni budiku, ovladacu topeni, a ruznych dalsich cudliku na palubce? mam F1 rok 2004 předface, zakladní výbava... takže těch čudlů tam moc není Nejlepe někdo z Moravskoslezského kraje... zajmalo by me kolik by to vyšlo cenově už i s prácí a materialem... předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Páťulín Nánási Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Ahoj našel by se tu někdo z Plzeńska kdo by mi udělal změnu podsvicení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 taktez zdravim a taktez bych zadal zmenu podsviceni ze zeleneho originalu na bilou FI 2001 vybava: comfort okoli Kutna Hora po pripade i praha ci kolinsko Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampy92 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 ...kombi... ...kombi... kde sis to nechával dělat?moc hezký taky bych to chtěl do fábie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.