Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nemá někdo bíle podsvícené budíky z FRS? Chystám nějakou změnu a nějak se nemůžu rozhodnout jestli bílou nebo modrou. Případně kdyby někdo měl vyfocenou modrou, tak šup sem taky s fotkou. díky

Nemá někdo bíle podsvícené budíky z FRS? Chystám nějakou změnu a nějak se nemůžu rozhodnout jestli bílou nebo modrou. Případně kdyby někdo měl vyfocenou modrou, tak šup sem taky s fotkou. díky

Jednoznačne daj BIELU lollollol

Biela je skvela ;)

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25entry422326

Tady mas bile na FRS.

mne sa to podarilo asi takto trosku to treba este upravit

post-6-1174667823_thumb.jpg

Upraveno od piter33

post-6-1174667786_thumb.jpg

Piter33: Máš to pěkný člověče jen to trochu doladit, ale není to ani bílé ani FRS :)

děkuji -_-

co to praskly plexi :o

červený maxík od Profor je super , ale ten modrý je pěknější...v okolí ale nikdo neví jak na to?! chtělo by to Pata a Mata :D

post-6-1175161642_thumb.jpg

Ja som to skúšal s bielou ale to presvitalo strašne a nebolo nič vidieť, na Roomsteri je ten display úplne iný, tmavý a nepriesvitný bielemu svetlu, kdežto tie predchádzajúce verzie podsvietené na oranžovo alebo červeno prepúšťajú a diody je vidieť...

... to bych ten displej v bílé rád viděl. Pokud je mi známo tak to nejde dát do této barvy na Fabii s Maxíkem.

červený maxík od Profor je super , ale ten modrý je pěknější...v okolí ale nikdo neví jak na to?! chtělo by to Pata a Mata :D

bílý diody pod maxík ;)

• 3 týdny později...

Ahoj chci se zeptat kde se dají koupi ty bíle diody (doporučení nšjakého servru na netu) Diky moc!! Je to mooooc hezký

Ehm :-D Já nevím kde to přesně najít! :-D já se tomhle zas tolik nevyznám :-( tady na této strance je nějaká nabídka ale já nevím přesně typ! A kolik jich asi budu potřebovat? na budíky?

E-shop...součástky...diody

Dobudíků jsou SMD... budíky 5+5+3+3+2+2....tzn 20 kousků na podsvit a 2+2+2+2....na podsvit ručiček.... ale je toho tu už tuna o změně podsvitu i s obrázkama :palec2:

• 4 roky později...

My Webpage

chlapi ak by niekto chcel podsvietko tak mrknite na www.morituning.sk

vychod slovenska robim to na pockanie ;)

aka by bola cena na Fabiu1 podsvietenie + praca a dalsia otazka odkial si ked z vychodneho slovenska....ozvi sa 93danielso93@gmail.com

aj mňa by zaujímala ta cena... pre východné slovensko... help.gif

Cau,je tu nekdo nejlepe od Zlina,kdo by mi udelal zmenu podsvitu pristrojovky atd ? Dík.. kdyztak SZ. :palec2:

• 9 měsíců později...

Zdravím lidi... nenašel by se tu někdo, kdo by mi zmenil barvu podsviceni budiku, ovladacu topeni, a ruznych dalsich cudliku na palubce? mam F1 rok 2004 předface, zakladní výbava... takže těch čudlů tam moc není :D Nejlepe někdo z Moravskoslezského kraje... zajmalo by me kolik by to vyšlo cenově už i s prácí a materialem... předem díky ;)

• 3 týdny později...

Ahoj našel by se tu někdo z Plzeńska kdo by mi udělal změnu podsvicení ?

taktez zdravim ;)

a taktez bych zadal zmenu podsviceni ;) ze zeleneho originalu na bilou ;)

FI 2001 vybava: comfort

okoli Kutna Hora ;) po pripade i praha ci kolinsko ;)

Dik moc ;)

...kombi...

...kombi...

kde sis to nechával dělat?moc hezký taky bych to chtěl do fábie

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.