Duben 16, 201213 r kde sis to nechával dělat? Předpokládám, že profor si to dělal sám. Je ze Slovenska. Jinak záleží odkud seš. Namátkou Vaša-Prostějov, Milhausek-Humpolec, Cosby-Štramberk, Ferda a Rolbař Praha a další.
Duben 16, 201213 r Žije ještě Fidelka? Taky bych rád podsvícení změnil na bílou. Mám F1 2006 základ + klimoška a Bělá pod Bezdězem pro mne není problém
Květen 18, 201213 r Ahoj všichni:) Měl bych zájem o bílé podsvícení, sám bych to nezvládl a hlavně na to nemám ani moc čas. Jsem z Pardubického kraje, ale někam bych určitě zajel. Prosím napište mi kdo by jste byl schopný mi to udělat. Napište mi prosím na mail: j.ber@email.cz. DÍky
Září 4, 201213 r Ahoj, změny podsvitu dělám i já, pár ukázek (musím ale hromadu doplnit) je i na mých stránkách www.foliaset.cz Brno, 608600001
Září 5, 201213 r Aktualne cca 96 aut na zmenu podsvitu - fotky viz http://forum.skodahome.cz/topic/118498-zmena-podsviceni-vw-audi-seat-skoda-inspirace-pro-vsechny/ - zajimalo by me, kdo z vyse uvedenych se muze pochlubit alespon podobnym cislem Luda: koukam, ze namatkou jsi me uplne opomenul
Září 5, 201213 r a kdepak jsou fotky ? :D jinak ja bych rad byl stovečka to se bude dobře pamatovat, takovy origiiiinalni projekt
Září 5, 201213 r Jozzi fotky mám jen z mobilu a to tu nechci dávat,protože ty fotky nejsou moc kvalitní ..... takže bych nerad aby Markovu perfektní práci pokazili špatné fotky. Ale přemýšlím,že bych zajel do N.Karolíny do podzemek nafotit auto a rovnou bych udělal fotky podsvitu.
Září 5, 201213 r Aby jozzi nebyl originalni ze? Tome za pekne fotky budu rad, ale ostatni si na hrozne fotky uz asi zvykly...vetsinou mam u sebe jen mobil
Září 5, 201213 r Jozzi prostě musí pořád vymýšlet něco extra Maro,chtěl bych i kvůli sobě udělat nějaké pěkné fotky zrcadlovkou ... tak vydrž (klasicky nestíhám) a lepší fotky dodám
Září 5, 201213 r No odkud , od Libora, Ty Tvoje nutně potřebuju a barvu Pepino sundal , ale bylo to moc prusvitne, zmatnil jsem je šmirglem takže jsou bilo bile Tome klid, vše se da udělat, ale copak by to pak byla za originalita
Září 5, 201213 r Tak to chci videt Tu moji sadu ti odlozim,neni problem Pripadne pokud nekdo bude chtit taky bile GTi Tom se porad jen opici
Září 5, 201213 r :D postup jednoduhy, ale nic nereknu , udelame s Markem patent, ja je odbarvim , Marek zamontuje
Září 5, 201213 r Maro jak chceš kamaráde :D My s jozzim už máme mezi sebou zavedený takový malý výměnný obchod .... od jozziho ke mě takže jozzi ty GTi šrajfky bílé beru Marka si nevšímej :D
Září 5, 201213 r Mlč, mame patent Tome , na montaž i tak musiš k Markovi :D ... kluci všimli jste si že kam vlezem dělame soukromej pokec ? .... :D
Září 5, 201213 r Tomovi je neprehodim, jeste bych mu nekde nechal otisk prstu :D joke Ten nas spolecny pokec primo bije do oci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.