Luďa Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 kde sis to nechával dělat? Předpokládám, že profor si to dělal sám. Je ze Slovenska. Jinak záleží odkud seš. Namátkou Vaša-Prostějov, Milhausek-Humpolec, Cosby-Štramberk, Ferda a Rolbař Praha a další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Žije ještě Fidelka? Taky bych rád podsvícení změnil na bílou. Mám F1 2006 základ + klimoška a Bělá pod Bezdězem pro mne není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow2410 Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Někdo od Brna by tu nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4nNy Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Ahoj všichni:) Měl bych zájem o bílé podsvícení, sám bych to nezvládl a hlavně na to nemám ani moc čas. Jsem z Pardubického kraje, ale někam bych určitě zajel. Prosím napište mi kdo by jste byl schopný mi to udělat. Napište mi prosím na mail: j.ber@email.cz. DÍky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FBS_brno Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Ahoj, změny podsvitu dělám i já, pár ukázek (musím ale hromadu doplnit) je i na mých stránkách www.foliaset.cz Brno, 608600001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Kdyztak s-talker Karvina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Aktualne cca 96 aut na zmenu podsvitu - fotky viz http://forum.skodahome.cz/topic/118498-zmena-podsviceni-vw-audi-seat-skoda-inspirace-pro-vsechny/ - zajimalo by me, kdo z vyse uvedenych se muze pochlubit alespon podobnym cislem Luda: koukam, ze namatkou jsi me uplne opomenul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Za chvilu Ti pribude 97me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 S tim se pocita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 jednoho krasnyho dne snad i 98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Tak 97 jsem prý já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 a kdepak jsou fotky ? :D jinak ja bych rad byl stovečka to se bude dobře pamatovat, takovy origiiiinalni projekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Jozzi fotky mám jen z mobilu a to tu nechci dávat,protože ty fotky nejsou moc kvalitní ..... takže bych nerad aby Markovu perfektní práci pokazili špatné fotky. Ale přemýšlím,že bych zajel do N.Karolíny do podzemek nafotit auto a rovnou bych udělal fotky podsvitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Aby jozzi nebyl originalni ze? Tome za pekne fotky budu rad, ale ostatni si na hrozne fotky uz asi zvykly...vetsinou mam u sebe jen mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Jozzi prostě musí pořád vymýšlet něco extra Maro,chtěl bych i kvůli sobě udělat nějaké pěkné fotky zrcadlovkou ... tak vydrž (klasicky nestíhám) a lepší fotky dodám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 tak kluci , kdo jak ja bude mit bile šrajfky polo gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Ty uz jsi je upravil jo? Kde jsi vzal dalsi rucicky? Tom: ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Jozzi tak teď jsi mě pěkně na*ral Maro : ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 No odkud , od Libora, Ty Tvoje nutně potřebuju a barvu Pepino sundal , ale bylo to moc prusvitne, zmatnil jsem je šmirglem takže jsou bilo bile Tome klid, vše se da udělat, ale copak by to pak byla za originalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Tak to chci videt Tu moji sadu ti odlozim,neni problem Pripadne pokud nekdo bude chtit taky bile GTi Tom se porad jen opici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 :D postup jednoduhy, ale nic nereknu , udelame s Markem patent, ja je odbarvim , Marek zamontuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Maro jak chceš kamaráde :D My s jozzim už máme mezi sebou zavedený takový malý výměnný obchod .... od jozziho ke mě takže jozzi ty GTi šrajfky bílé beru Marka si nevšímej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Vsadil bych se, ze vim jak jsi to dal pryc Ale mlcim jako hrob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Mlč, mame patent Tome , na montaž i tak musiš k Markovi :D ... kluci všimli jste si že kam vlezem dělame soukromej pokec ? .... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Tomovi je neprehodim, jeste bych mu nekde nechal otisk prstu :D joke Ten nas spolecny pokec primo bije do oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.