norbou Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 (editace) Ahoj vespolek, dnes jsem si všiml, že zadní dveře v šplouchají, jak kdyby tam bylo 5 litrů vody! To asi není moc dobrý, že? Je na to nějaký fígl, jak jí dostat ven a odhalit příčinu, kde se tam vzala? Někdo to tady skvěle shrnul :-D https://www.youtube.com/shorts/fbKQuWc2dH0 Jirka Editováno: 15. Červenec 2022, autor: norbou doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 Kdyz otevres dvere ,dole jak je tesnici guma,jsou tam i oddtokove dirky. Tak jukni,gumu odklop a voda by mela vytect. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbou Vloženo 16. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2022 (editace) Na podruhé se to povedlo! Byly tam jen asi dva litry, bazéneq vypuštěn. Už zase nevím, jestli odklopit k sobě anebo od sebe, ale kdesi ve středu dvěří je pod gumou kanálek. Už jen jak tomu předejít a možná i vnitřek dveří vysušit. Asi to udělají v servisu v rámci ošetření dutin... Editováno: 31. Červenec 2022, autor: Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 31. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2022 Tomu předejít nelze. Teče kolem skel. Tohle neutěsníš! Je to normální od nepaměti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2022 (editace) Akorát tam kdysi nebyla to guma.... 😉 Jinak u Rapidů se to vyřešilo vystřihnutím těsnící gumy v místě otvorů. Byl to ofiko postup Škodovky. V sekci Rapid je o tom celé téma. Editováno: 1. Srpen 2022, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluppy Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 (editace) Ahoj, mám ten samý problém. Koupila jsem ŠK Octavia combi 3, rok výroby 2016 přes škoda plus. V servise před prodejem měnili plastovou lištu u okénka PZ dveří, spolu s tím tam asi i sundávali těsnění, viz fotka. Kraj těsnění se při jízdě odchlipuje (působením větru) a odkrývá díru přímo do dveří. Spolu s těsněním na spodní straně dveří jsem měla dveře plné vody až po okraj, vyteklo několik litrů vody a na parkovišti jsem udělala brutální kaluž 🙈 poraďte mi, je nějak možné okraj těsnění uchytit, ať tam nezatéká zbytečně tolik vody? Video mého vodopádu zde (takhle to teklo asi 2 min v kuse :D): https://youtube.com/shorts/wd8Dx2Bl8_w?feature=share Díky moc za rady :) Editováno: 30. Srpen 2022, autor: Pluppy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.