Gil Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 2 rcd.net: Je to na telku ne na net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 2 rcd.net: Je to na telku ne na net ale pak je tam i na net..uz jsem psal prispevek predtim www.upc.cz tady nabizeji i net a znamy mi rikal ze ho ma a naprosta spokojenost..ceny pry maji oproti konkurenci (O2,Bluetone atd) velmi dobry..tak opravdu nevim..vlastni zkusenost s tim nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Net mají o tom žádná, ale jen přes kabel nikoli přes sat a ten Jakr nemá v dosahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Tak to asi byla sluzba UPC Flex. Ja mam starter a staci mi bohate. Filmy nestahuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Já bych doporučoval mobilní od Eurotel-CDMA CDMA se většinou rovná dial up - tragedie za šílené peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 já měl kdysi GPRS od eurotelu MASAKR za 800,- rychlost cca 3kb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Před rokem jsem nechal nainstalovat WiFi a zatím vcelku spokojenost, bez limitu 512 přes den a 1024 večer a o víkendech za šest stovek, sem tam občas horší dostupnost serveru. Předtím jsem používal GPRS, čekal jsem na EDGE, ale kde nic tu nic. Rychlost se rovnala vytáčenému připojení a až na tu rychlost stahování/cena si nemůžu stěžovat. Jinak nejvhodnější telefony k tomuto připojení byly Nokie, Sony Ericson se mi podařilo jen propojit s počítačem (a to náhodně), ale datové přenosy se mi nikdy rozchodit nepodařilo. S jinýma značkama telefonů nemám zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Co se tyce mobilniho pripojeni, tam bych nemel strach jen z 4G od T-Mobile, ale domu bych to neporidil, nejdriv bych zkusil vse ostatni. Jinak pro tebe, kdyz mas potiz, je ideal u toho pripadnyho wifi poskytovatele, kam chces prejit nahlasit, ze uz wifi mas, ale nejsi moc spokojenej, ze bys chtel prejit, obcas za to dostanes i nejakou tu vyhodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Tak koukam, ze mam nejlevnejsi zrejme... Wi-fi-na - 4096kb/s - 500,-/mes., bez datovych limitu, realna rychlost pri mem uzivani netu je neco kolem 3,5mb/s. Jinak pro ty, co nemaji moznost techto veci, doporucuji http://www.radiokomunikace.cz/cs/domacnost...-adsl/cenik.ep/ slysel jsem celkem dost chvaly... A za cenu celkem prijatelnou a bez debilniho outu nebo jak si mistri rikaji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Tak koukam, ze mam nejlevnejsi zrejme... Wi-fi-na - 4096kb/s - 500,-/mes., bez datovych limitu, realna rychlost pri mem uzivani netu je neco kolem 3,5mb/s. Jinak pro ty, co nemaji moznost techto veci, doporucuji http://www.radiokomunikace.cz/cs/domacnost...-adsl/cenik.ep/slysel jsem celkem dost chvaly... A za cenu celkem prijatelnou a bez debilniho outu nebo jak si mistri rikaji? jj, na to jsem koukal, ale bohužel linka ADSL u mě nejde, , jinak bych do toho šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 (editace) Já bych doporučoval mobilní od Eurotel-CDMA CDMA se většinou rovná dial up - tragedie za šílené peníze. Mám CDMA od O2, týdenní limit 2.8 GB, rychlost do 1 Mb...při překročení limitu uplatnění FUP,, ,limit se počítá jen přes den od 8:00 do 24:00, jinak se počítá jen asi 1/5 dat, což znamená, že každou noc stáhnu cca 1-3GB dat a nedojde k uplatnění FUP.. samozřejmě netahám data přes torrenty, dc++ ani podobný prográmky, protože ty jsou omezený od O2.. Měsíční paušál cca 1070,-Kč Nedávno jsem vyměnil modem (starej g-tran už to nevydržel běžet nonstop druhým rokem) a s novým modemem se rychlost zvýšila cca 2x, čekám až mi v lednu doběhne smlouva a už mě O2 nikdy neuvidí. Při každý návštěvě prodejny čekám minimálně 45 min, Při reklamaci modemu jsem měl službu odpojenou od 13. do 24.10.2006 a přišla mi faktura na 23 dní, když jsem si opět vystál frontu a chtěl reklamovat fakturu, tak na mě koukali jak na největšího exota, že prej jsou to jen 3 dny.. Při pokusu reklamovat fakturu přes *11 (oddělení péče o zákazníky) rozhovor trval 1,5 hodiny, mluvil jsem s 9-ti pracovníkama a nakonec mě stejně poslali na prodejnu... A nejlepší je, že když už to připojení běží třeba 2 dny v kuse, tak se najednou odpojí, přijde mi, že o2 vždycky pošle nějakej impuls do modemu, aby se odpojil.. Jediná výhoda je mobilnost, když to někam vezmu sebou a náhodou chytnu signál, tak se můžu mrknout na net, případně i něco stáhnout, ale za ty prachy je to dost a nejlepší je, že když jsem si to v lednu 2005 pořizoval, tak neexistoval žádnej FUP, zavedli ho až když jim přestaly stíhat linky,,, A to jsem jinak zákazníkem errortelu od roku 1998 a takhle se tam ke mě chovaj,, Od tý doby, co je errortel O2 je to horší a horší... Takže jestli Jardo budeš mít zájem, můžu ti cca na konci února prodat novej modem v záruce od října, aby jsi se nemusel upisovat na nějaký období, jako já,, Jinak jsem přes tohle připojení pařil CoD2 po netu a docela to chodilo,,,ale ping tam je větší, začíná tak na 120ms... Editováno: 28. Listopad 2006, autor: OloZX6R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.