Jack_lib Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 (editace) Nikdo netuší? Žádný tip? Zkus se zeptat tady. Tady ti totiž asi nikdo neporadí. A pak dej vědět. Editováno: 16. leden 2008, autor: Jack_lib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Zkus se zeptat tady. Tady ti totiž asi nikdo neporadí. A pak dej vědět. Jo díky. Zkusím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Pánové a dámy a co toto: music_58.zip - je to asi original pisničky "Boty proti lasce" dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) Pánové a dámya co toto: music_58.zip - je to asi original pisničky "Boty proti lasce" dík Zdravím Napsal Lee Hazelwood, název v originále These Boots Are Made For Walking, původně zpívá Nancy Sinatra. Písničku mohu zaslat e-mailem. Editováno: 17. leden 2008, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 ZdravímNapsal Lee Hazelwood, název v originále These Boots Are Made For Walking, původně zpívá Nancy Sinatra. Písničku mohu zaslat e-mailem. supr - hod mi to prosim na bugu@post.cz díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 (editace) Není to song, ale neví náhodou někdo, jak se jmenoval pořad pro děti (čb ), uváděný kdysi v televizi? Začínalo to tím, že byl záběr na budku s ptáčkem, ta byla na tyčce. Dole byl kolotoč se zvířátky. Editováno: 20. leden 2008, autor: Jack_lib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Myslim Kouzelny kolotoc, nebo jen Kolotoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 A nevíte někdo této písničky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Pánové mám prosbičku. Nevíte název písničky od " Haluszky"? Hodně se to hrávalo tak před 3 - 4 lety na diskotékách. A pokud možno tak i nějaký odkázek. Děkuji. Nikde to nemůžu najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Sháním písničku - kdysi byla tuším na Renault. Je taková rychlejší, zpívá jí chlap, mám pocit, že francouzsky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Sháním písničku - kdysi byla tuším na Renault. Je taková rychlejší, zpívá jí chlap, mám pocit, že francouzsky. Asi nevíš na jaký model to přesně bylo, co? Já nešel jen jednu reklamu na youtube kde zpívá chlap, ale nezpívá francouzský. Tady se podívej na tu , jestli je to ono. Kdyby jo, tak ti to můžu poslat - tu písničku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 (editace) Asi nevíš na jaký model to přesně bylo, co? Ne, to není ona. Mám pocit, že to je z 90. let, možná na Renault Clio. Ten chlápek má hlubší hlas a spíš to vypadá na řeč, než na zpěv. Editováno: 23. leden 2008, autor: Jack_lib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Ne, to není ona. Mám pocit, že to je z 90. let, možná na Renault Clio. Ten chlápek má hlubší hlas a spíš to vypadá na řeč, než na zpěv. Tak to bohužel nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Zdravím všechnyOpět hledám název písničky, je to písnička známa tady je ukázka je to z pořadu auto moto styl takže pokud někdo víte jméno interpreta nebo název tak napište. Díky moc Tak jsem nakonec napsal do redakce pořadu co že je to za písničku, a dostalo se mi odpovědi: Modjo - Chillining. Takže další dobrá písnička do sbírky. Kdyby jste ji někdo chtěl tak napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 (editace) Tak to bohužel nevím. Zní to asi takhle: nananana ná na ná, ná na ná, ná na ná... Jinak na to Modjo jsem si nemohl vzpomenout. Je to podobný jako jejich singl Lady. Editováno: 23. leden 2008, autor: Jack_lib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Sháním písničku podle klipu, u písničky nevím nic, jen že je česká. Klip je asi 12-15let starý, je v něm kytarista (možná celá skupina), stojí na kopci a je natočený zezhora (z vrtulníku), netušíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 http://www.youtube.com/watch?v=upenR6n7xWY Myslis tuhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 (editace) Pánové mám prosbičku. Nevíte název písničky od " Haluszky"? Hodně se to hrávalo tak před 3 - 4 lety na diskotékách. A pokud možno tak i nějaký odkázek. Děkuji. Nikde to nemůžu najít. Jestli myslis tu co hraje tady tak dej mail mam ji v PC Editováno: 25. leden 2008, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 http://www.youtube.com/watch?v=upenR6n7xWY Myslis tuhle? Ne ne, ta co hledám byla česká a bylo to natáčený v česku, konkrétně v českém středohoří, konkrétně kopec Plešivec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 no jo tos nerekl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 no jo tos nerekl.. Že je česká, jsem psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 (editace) - Editováno: 31. leden 2008, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Cary Mary : jo, tak to je přesně ona. A jak sleduju, tak jsi na netu našla ůplně to stejné co já. Víc toho snad nikde ani není. Ale teď mám opět problémek, nemůžu najít písničku kde se zpívá něco jako " pusy,pusy.. tany tany..... liky liky" a prý by to mělo být od DJ RPM,ale nikde jsem to nenašel. Je to starší věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 hledam pisnicku z upoutavky na serial muzi na stromech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Nevíte název songu z reklamy na Kia ProCeed? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.