Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, mám Superb 3 v L&K 2017, tj verze před faceliftem. Před týdnem mi někdo ukradl mlhovky z auta (neptejte se mě, komu to za to stojí..). Na tu krádež jsem vlastně přišel až během jízdy z infotainmentu. Zároveň tam samozřejmě chybí chrom rámeček mlhovek a vedlejší mřížka (ta středová zůstala). Navíc přestřižené kabely ke světlům.

Kalkulace servisu (ne-autorizák) mi vyšla s prací lehce nad 10k (prý 3h práce) -- a to mi už přijde docela dost. Navíc se trochu bojím, že se mi to může stát znova - přecejen parkuju venku v Praze. Je možné třeba ty mlhovky jen zaslepit a vypnout je v systému auta? Případně máte nějaké doporučení kde sehnat náhradní díly v okolí Prahy (vrakoviště)?

Moc děkuju všem za tipy.

Z vrakoviště bych je nekupoval, zvyšuješ tím pravděpodobnost že je zase někdo ukradne. S vysokou pravděpodobností i ty z vrakoviště budou ukradené. 

S3 2017 nemáš pojištěný proti vandalizmu ?

Pouze pojištění a opravy z nových dílů odnaučí fetky přestat krást díly z aut.

Upraveno od 15degren

• Autor

Mám, ale spoluúčast na 10k (nižší spoluúčast bych poměrně doplácel na pojistce). Navíc mi ještě před třemi měsíci ukradli kola (alu+pneu), a to byla kvůli prohnutí prahů škoda skoro 100 tisíc. Takže bych to ideálně už nechtěl řešit pojistkou.

To jsi fakt smolař, kde to parkuješ ? Na většině modrých zónách je kamerový systém, nechápu že to trošku netrestají...

• Autor

U nás kamery nejsou (a vlastně ani modré zóny), bydlím na pomezí Prahy 4 a Prahy 10. Tak asi mám smůlu, vysolím desítku a budu doufat, že to za měsíc nenajdu stejně. :(

Tak vzhledem k tomu jak tě očesávají to bude nejspíš dělat furt stejná osoba, takže bych očekával že si zase dojde pro výplatu :-) 

Upraveno od 15degren

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.