Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, mám Superb 3 v L&K 2017, tj verze před faceliftem. Před týdnem mi někdo ukradl mlhovky z auta (neptejte se mě, komu to za to stojí..). Na tu krádež jsem vlastně přišel až během jízdy z infotainmentu. Zároveň tam samozřejmě chybí chrom rámeček mlhovek a vedlejší mřížka (ta středová zůstala). Navíc přestřižené kabely ke světlům.

Kalkulace servisu (ne-autorizák) mi vyšla s prací lehce nad 10k (prý 3h práce) -- a to mi už přijde docela dost. Navíc se trochu bojím, že se mi to může stát znova - přecejen parkuju venku v Praze. Je možné třeba ty mlhovky jen zaslepit a vypnout je v systému auta? Případně máte nějaké doporučení kde sehnat náhradní díly v okolí Prahy (vrakoviště)?

Moc děkuju všem za tipy.

Vloženo (editace)

Z vrakoviště bych je nekupoval, zvyšuješ tím pravděpodobnost že je zase někdo ukradne. S vysokou pravděpodobností i ty z vrakoviště budou ukradené. 

S3 2017 nemáš pojištěný proti vandalizmu ?

Pouze pojištění a opravy z nových dílů odnaučí fetky přestat krást díly z aut.

Editováno: , autor: 15degren
Vloženo

Mám, ale spoluúčast na 10k (nižší spoluúčast bych poměrně doplácel na pojistce). Navíc mi ještě před třemi měsíci ukradli kola (alu+pneu), a to byla kvůli prohnutí prahů škoda skoro 100 tisíc. Takže bych to ideálně už nechtěl řešit pojistkou.

Vloženo

U nás kamery nejsou (a vlastně ani modré zóny), bydlím na pomezí Prahy 4 a Prahy 10. Tak asi mám smůlu, vysolím desítku a budu doufat, že to za měsíc nenajdu stejně. :(

Vloženo (editace)

Tak vzhledem k tomu jak tě očesávají to bude nejspíš dělat furt stejná osoba, takže bych očekával že si zase dojde pro výplatu :-) 

Editováno: , autor: 15degren

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...