rzm Vloženo 25. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2022 Ahoj, mám Superb 3 v L&K 2017, tj verze před faceliftem. Před týdnem mi někdo ukradl mlhovky z auta (neptejte se mě, komu to za to stojí..). Na tu krádež jsem vlastně přišel až během jízdy z infotainmentu. Zároveň tam samozřejmě chybí chrom rámeček mlhovek a vedlejší mřížka (ta středová zůstala). Navíc přestřižené kabely ke světlům. Kalkulace servisu (ne-autorizák) mi vyšla s prací lehce nad 10k (prý 3h práce) -- a to mi už přijde docela dost. Navíc se trochu bojím, že se mi to může stát znova - přecejen parkuju venku v Praze. Je možné třeba ty mlhovky jen zaslepit a vypnout je v systému auta? Případně máte nějaké doporučení kde sehnat náhradní díly v okolí Prahy (vrakoviště)? Moc děkuju všem za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 25. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2022 (editace) Z vrakoviště bych je nekupoval, zvyšuješ tím pravděpodobnost že je zase někdo ukradne. S vysokou pravděpodobností i ty z vrakoviště budou ukradené. S3 2017 nemáš pojištěný proti vandalizmu ? Pouze pojištění a opravy z nových dílů odnaučí fetky přestat krást díly z aut. Editováno: 25. Červenec 2022, autor: 15degren 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rzm Vloženo 25. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2022 Mám, ale spoluúčast na 10k (nižší spoluúčast bych poměrně doplácel na pojistce). Navíc mi ještě před třemi měsíci ukradli kola (alu+pneu), a to byla kvůli prohnutí prahů škoda skoro 100 tisíc. Takže bych to ideálně už nechtěl řešit pojistkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 25. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2022 To jsi fakt smolař, kde to parkuješ ? Na většině modrých zónách je kamerový systém, nechápu že to trošku netrestají... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rzm Vloženo 26. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 U nás kamery nejsou (a vlastně ani modré zóny), bydlím na pomezí Prahy 4 a Prahy 10. Tak asi mám smůlu, vysolím desítku a budu doufat, že to za měsíc nenajdu stejně. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 26. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 (editace) Tak vzhledem k tomu jak tě očesávají to bude nejspíš dělat furt stejná osoba, takže bych očekával že si zase dojde pro výplatu :-) Editováno: 26. Červenec 2022, autor: 15degren 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.