Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, mám takový problém, že i po vypnutí klimatizace stále fouká. Když je klimatizace nastavena na studený vzduch a vypnu ji, vzduch stále fouká. Není to až tak intenzivní, ale cítit to jde. To stejné při horkém vzduchu, vypnu a fouká horký vzduch. Hlavně při horkém vzduchu je to otravné, člověk si chce po nastoupení do auta zatopit a pak ho to horko provází celou cestu. 

Co by mohlo být špatně?

Myslíš za jízdy a nebo při stání s vypnutým zapalováním? Poslední větu moc nechápu.

• 2 týdny později...

Co tam je za klimaticazi? Climatronic? Ten když vypneš, tak zůstanou klapky jak byli, tedy pokud jsou v poloze "max topit" tak po vypnutí ventilace v ní zůstanou a náporem vzduchu stále proudí teplý vzduch do interiéru.

Jak píše Martab, jde o nápor vzuchu. Musel bys buď zavřít ofuky a nebo dát vnitřní okruh, ale to se ti může mlžit. Spíš nevidím důvod vypínat climatronik. Já jezdím většinou v létě i v zimě na 22°C, climatronik sám reguluje otáčky ventilátoru a teplotu v kabině  drží na tu nastavenou. Horký vzduch jsem nikdy nepoužil.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.