Přejít na obsah

Dodatečná montáž zabezpečení,jaké máte?

holhas

Doporučené příspěvky

Nechal jsem si dodělat alarm PORTMAN a ještě přemýšlím o tajném vypínači.Máte taky někdo,myslíte že to stojí za to,že to zloděje dostatečně zdrží?Co máte za zabezpečení vy?Slyšel jsem názory,že Construct je jen na to,aby člověk využil slevy na havarijní pojištění,co vy na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
Ja na Octavii pred tym, ako chcem nastartovat musim povolit rucnu brzdu, stlacit normalnu brzdu a zapnut radio. Inak nenastartujem. Existuje cela spusta kombinacii (spojka, parkovacky, vyhrev zadneho skla). Za montaz som dal 1800,- SK :) Som spokojny.

Taková důmyslná kombinace ..

Teda já tohle dělám každé ráno :smich:

Odkaz ke komentáři

Když chceš dělat tajný vypínač, tak si myslim, že je zbytečný kupovat nějaké elektromag. ventili. Stejně by si ho musel schovat někam pod auto aby nebyl vidět. Nejlepší je koupit relátko a přerušit napájení jednoho nebo dvou okruhů, jako dělá imobilizer.

Odkaz ke komentáři

• o 7 měsíců později...
Asi blbá otázka, ale proč dávat tajný spínač, když je tam imobilizer. Nebo ten jde nějak snadno obejít? :o Vždyť bez příslušnýho klíčku to nechytne, resp. chytne, ale na chvíli.

asi takhle, když nemáš klíč se správním immo, tak auto nechytne, resp. jen točí startérem.

Kód immma ti zjistí každej lepší kutil a nemusíš ani přispůsobovat klíč, škodovka to "ulehčila" a máš tak 45min na jízdu z dohledu očí

lol

čím víc neorigo zabezpečení do auta namlátíš, tím míň na ně bude připraven nenechavec

Editováno: , autor: rolbar
Odkaz ke komentáři

Asi blbá otázka, ale proč dávat tajný spínač, když je tam imobilizer. Nebo ten jde nějak snadno obejít? :o Vždyť bez příslušnýho klíčku to nechytne, resp. chytne, ale na chvíli.

:smich::smich::smich:

Smát se umí každej, co takhle sdělit nějaký konkrétní informace. Nikde jsem neřekl, že tomu rozumim, proto jsem tady, abych se nechal poučit.

Odkaz ke komentáři

imobilizér je tam na to aby ti s tím nejezdili děcka mladší 15 let jinak na nic

No, to moc konkrétní neni.

Asi je to moje vina, nehledal jsem pořádně.

Nevíte, kde se tady řešilo zapojení toho tajnýho vypínače? Odkaz by pomohl. Všiml jsem si, že ten, kdo ho má, moc nechce zapojení zveřejnit, to chápu, ale jen částečně, protože ten vypínač je na tajnym místě, tak proč nezveřejnit jeho princip.

Odkaz ke komentáři

Takže se vlastně bavíme o technický "vyspělosti" potencionálního zloděje. Z toho mi vyplývá, že by bylo nejlepší, aby ten tajnej vypínač ovládal třeba 3-kontaktový relé, který by odpojilo tři nezávislý el. okruhy (pokud je to možný) a to by nastartování dost zdrželo. Jen nesmí přijít na zapojení toho tajňáku.

Ještě mi neni jasný, jak je možný, že někdo zjistí kód imobolizéru.

Odkaz ke komentáři

párkrát cvakneš na PC a je to

mladej má 4 roky a věřím tomu že by to zvládl

Tak to jsi me, neznalyho, trosku vydesil. Asi to Skoda-auto, jemne receno, nezvladla.

I kdyz by me zajimalo, jak ...., nebudu to z tebe pacit, duvod je zrejmy.

Snad mě neukamenujete, ale když už ti někdo zjistí přes PC kód imma, tak jediné, co mu stačí, aby odblokoval volant, zadal kod imma do takz. dojezdového režimu, je to popsané v návodu k auto, když se ti zničí klíč - čip imma. otočí klíčem, nastartuje a má 45min na jízdu nebo do chcípnutí, pak musí vše opakovat, jde to zadat min 3x, takže dost času na dojetí z Phy do Blavy, ona stačí stodola v druhé vesnici..

jediné + je to, že u 3. gen. imma to už nezjistí každý kabel co umí pracovat s budíkama budíky, při pokusu o přečtení se místo dvou číslic zobrazí písmena.

Ale jde vše.

Dokonce prý zloději blbci si vytipují auto, příjdou s vlastníma budíkama a RJ motoru, přeházej to a je po piči. Stačí překonat jen zámek volantu

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
odpojit jde:

jehla přívodu paliva¨

15a na motorovou jednotku

15a na budíky

odpojit diag. zásuvku

odpojit cívku imma

cívku startéru

Todle je verze pro naftu nebo pro benzín ? Bral bych verzi pro benzín, dovolená se blíží a jak na fóru čtu naše auta jsou v kurzu...

Odkaz ke komentáři

taky chodili nebo snad ještě chodí s compem a přes VAG nebo jiný program s autem odjedou odcamcaď až pocamcaď stačí jim jenom zlomit zámek volantu a tradá, pokud teda nemáte jak již bylo napsáno jiné neorigo zabezpečení. Já jsem si nechal od známého sestavit zámek pedálu. Kdyby ho chtěli odstranit musí uřezat pedály. V kombinaci s Construktem a alarmem (meta) a tajným vypínačem je to aspoň něco, pořád lepší než drátem do oka. Akorát když chci někam jet tak to všechno povypínat a odstranit vypadá jako předletová kontrola.

:kol-52: :kol-52: :kol-52: :kol-52:

Odkaz ke komentáři

taky chodili nebo snad ještě chodí s compem a přes VAG nebo jiný program s autem odjedou odcamcaď až pocamcaď stačí jim jenom zlomit zámek volantu a tradá, pokud teda nemáte jak již bylo napsáno jiné neorigo zabezpečení. Já jsem si nechal od známého sestavit zámek pedálu. Kdyby ho chtěli odstranit musí uřezat pedály. V kombinaci s Construktem a alarmem (meta) a tajným vypínačem je to aspoň něco, pořád lepší než drátem do oka. Akorát když chci někam jet tak to všechno povypínat a odstranit vypadá jako předletová kontrola.

:kol-52: :kol-52: :kol-52: :kol-52:

:palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...