Pitivier Vloženo 29. Červenec 2022 Vloženo 29. Červenec 2022 Ahoj, mám dotaz ohledně digitálního servisního plánu. V rámci rámci škoda connect je možné si vygenerovat digitální certifikát o autě, kde je zaznamenám i veškerý servis, což je fajn pro pozdější prodej. Když jsem si to ale vygeneroval, tak mě zaujala jedna věc. Vím, že auto bylo vyrobeno např. 20.5. - pátek. Na velkém TP je uvedeno datum 23.5. - pondělí, jako datum vydání TP od Škody. No a v tom servisním plánu je zaznamenáno 25.5. - středa - Pravidelná servisní prohlídka - Kontrola před dodáním. Od prodejce ale vím, že auto údajně dorazilo na prodejnu až 27.5. - pátek. Já jsem měl za to, že ten servis před dodáním se vždy dělá až u prodejce. Pak by nebylo možné, aby se dělal servis ve středu, když auto dorazilo až v pátek. Můžete se někdo, kdo víte, kdy auto dorazilo podívat jaké tam máte datum? Případně jestli tento úkon se dělá ještě v továrně než se auto vydá na cestu? To by se tím vysvětlilo. Citovat
lucky.jack Vloženo 30. Srpen 2022 Vloženo 30. Srpen 2022 Řešíš cca 7 dní, kdy se více než pohyb auta řeší administrativní kroky. Pochopitelně se tohle může pitvat třeba v případě stížnosti včasného nedodání auta, tím pádem odstoupení od smlouvy apod. , ale jinak nepodstatné věci . Podstatné pro záruku apod. je datum výroby a prodeje. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.