Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj kluci, našel jsem bohužel nepopsané video, nevíte co je to zač? Je to 55kW, nebo snad 74kW?

Thank You -_-

Editováno: , autor: Xp3
Vloženo (editace)
Aha, tak jsem se dozvěděl všechno možné, ale co je to za motorizaci ne.

Děkuji.

Jsem se v tom trošku zamotal

74 to neni, ta ma tacho do 240.

EDIT

Editováno: , autor: Milda
Vloženo
Aha, tak jsem se dozvěděl všechno možné, ale co je to za motorizaci ne.

Děkuji.

74 to neni, ta ma tacho do 240, 1,2 a 44 ma tacho do 200, takže zbývá 55 nebo 50.

zbývá 55 a 50 ty mají ale taky tacho do 200 jako je na videu..ostatně jako 44ka a 1.2... ;)

Vloženo
50 kW ma taky tacho do 200

Ta zas ale nedá 100km/h za 18sec ani z kopce :t

lol 15,4 s

Vloženo
Ahoj kluci, našel jsem bohužel nepopsané video, nevíte co je to zač? Je to 55kW, nebo snad 74kW?

Thank You  -_-

Bez ohledu, co k tomu zde již bylo napsáno, si myslím, že se jedná o 1,4/44 kW, protože si pamatuji, že jsem toto video tady někde už viděl (možná to bylo na "starých stránkách"). Odpovídá tomu i stav najetých km na tachometru, který si rovněž pamatuju.

Kromě toho ani ta dunivá zvuková kulisa nenapovídá, že by se mělo jednat o HTP.

Vloženo (editace)
Je u toho napsano Fabia HTP. A HTP ma takovy zvuk v kabine...

Čau Martine, jasně, že je tam u toho napsáno HTP -_- Nicméně, ty jsi na tomhle serveru častěji než já... Nevzpomínáš si, kde tohle video už bylo uveřejněno? Jo, a a nenatočil jsi i Ty něco podobného?

Editováno: , autor: Milan

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...