Lewis Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 obmedzovac nieje na 6000 tis ale niekde pri 6300 - 6500 6000 tis uz som sam tocil Divne, ja ho mam nekde pred 6000ot. cca 5900. Asi pred 14 dny jsem to testoval. tak ja ho mam az za 6000 tis a to som auto tocil v neutrali Na neutrál... Příště to zkuz aspon na 1 nejlépe na 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 obmedzovac nieje na 6000 tis ale niekde pri 6300 - 6500 6000 tis uz som sam tocil Divne, ja ho mam nekde pred 6000ot. cca 5900. Asi pred 14 dny jsem to testoval. tak ja ho mam az za 6000 tis a to som auto tocil v neutrali no tak to se teda máš opravdu čím chlubit....na neutrál...chádák auto...je to něco jíného než s "zátěží".... ano priznavam ! ale bolo to medzi plyn a trochu som to prehnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 obmedzovac nieje na 6000 tis ale niekde pri 6300 - 6500 6000 tis uz som sam tocil Divne, ja ho mam nekde pred 6000ot. cca 5900. Asi pred 14 dny jsem to testoval. tak ja ho mam az za 6000 tis a to som auto tocil v neutrali no tak to se teda máš opravdu čím chlubit....na neutrál...chádák auto...je to něco jíného než s "zátěží".... ano priznavam ! ale bolo to medzi plyn a trochu som to prehnal Meziplyn??? U synchronizovaný převodovky nemusíš... a rozhodně by se neměl dávat při řazení nahoru to dá rozum... trochu pomůžeš synchronům ale rozhodně ne když to šlépneš do omezovače... tím je to pro ně ještě horší... doporučoval bych tak 1500 ot... to mám vyzkoušený z feldy kde to pak bez meziplynu na 2 a na 3 podřadit skoro nešlo... EDIT: Když víš co je meziplyn tak ti nemusim řikat že to musí bej s puštěnou spojkou že ne??? pokud je sešláplá tak je to k ničemu a ještě tu spojku kurvíš... respektive ložisko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 (editace) obmedzovac nieje na 6000 tis ale niekde pri 6300 - 6500 6000 tis uz som sam tocil Divne, ja ho mam nekde pred 6000ot. cca 5900. Asi pred 14 dny jsem to testoval. tak ja ho mam az za 6000 tis a to som auto tocil v neutrali no tak to se teda máš opravdu čím chlubit....na neutrál...chádák auto...je to něco jíného než s "zátěží".... ano priznavam ! ale bolo to medzi plyn a trochu som to prehnal Meziplyn??? U synchronizovaný převodovky nemusíš... a rozhodně by se neměl dávat při řazení nahoru to dá rozum... trochu pomůžeš synchronům ale rozhodně ne když to šlépneš do omezovače... tím je to pro ně ještě horší... doporučoval bych tak 1500 ot... to mám vyzkoušený z feldy kde to pak bez meziplynu na 2 a na 3 podřadit skoro nešlo... EDIT: Když víš co je meziplyn tak ti nemusim řikat že to musí bej s puštěnou spojkou že ne??? pokud je sešláplá tak je to k ničemu a ještě tu spojku kurvíš... respektive ložisko... ano viem co je medzi plyn ale stalo sa Editováno: 20. Prosinec 2006, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 obmedzovac nieje na 6000 tis ale niekde pri 6300 - 6500 6000 tis uz som sam tocil Divne, ja ho mam nekde pred 6000ot. cca 5900. Asi pred 14 dny jsem to testoval. tak ja ho mam az za 6000 tis a to som auto tocil v neutrali no tak to se teda máš opravdu čím chlubit....na neutrál...chádák auto...je to něco jíného než s "zátěží".... ano priznavam ! ale bolo to medzi plyn a trochu som to prehnal Meziplyn??? U synchronizovaný převodovky nemusíš... a rozhodně by se neměl dávat při řazení nahoru to dá rozum... trochu pomůžeš synchronům ale rozhodně ne když to šlépneš do omezovače... tím je to pro ně ještě horší... doporučoval bych tak 1500 ot... to mám vyzkoušený z feldy kde to pak bez meziplynu na 2 a na 3 podřadit skoro nešlo... EDIT: Když víš co je meziplyn tak ti nemusim řikat že to musí bej s puštěnou spojkou že ne??? pokud je sešláplá tak je to k ničemu a ještě tu spojku kurvíš... respektive ložisko... ano viem co je medzi plyn ale stalo sa stane se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 ty by jsi byl bez smajlíků jak bez ruky koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.