alexgala2 Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 Zdravicko, mám rs Octaviu 2.0 tsi najazdene : 28500km dnes mi vyskočila kontrolka skontrolujte brzdové obloženie. Vypol som auto po jazde potom naštartoval prešiel asi 20 km a nevypisalo mi ju. Na další deň znovu raz vyskočila a potom zase nie. Mám sa objednať s týmto nájazdom už na výmenu bŕzd ? Alebo len nejaká chyba v elektronike. Viem že majú senzory ale aby raz svietilo a raz nie sa mi zdá cudne ďakujem 🙂👍🏻 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 je problém dať dole koleso a za 5 sekúnd skontrolovať hrúbku doštičiek? 28000km nemusí byť málo pri jazde brzda-plyn alebo v prípade že zostal visieť valček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 18. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2022 Případně může být špatný kontakt na senzoru opotřebení brzdových destiček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.