Publikováno Srpen 16, 20223 r Zdravicko, mám rs Octaviu 2.0 tsi najazdene : 28500km dnes mi vyskočila kontrolka skontrolujte brzdové obloženie. Vypol som auto po jazde potom naštartoval prešiel asi 20 km a nevypisalo mi ju. Na další deň znovu raz vyskočila a potom zase nie. Mám sa objednať s týmto nájazdom už na výmenu bŕzd ? Alebo len nejaká chyba v elektronike. Viem že majú senzory ale aby raz svietilo a raz nie sa mi zdá cudne ďakujem 🙂👍🏻
Srpen 16, 20223 r je problém dať dole koleso a za 5 sekúnd skontrolovať hrúbku doštičiek? 28000km nemusí byť málo pri jazde brzda-plyn alebo v prípade že zostal visieť valček
před 2 hodiny2 hod 2020/12 O4 RS 2.0TSI DSG ... stejné varování mi vyskočilo až po cca 60kkm a zatím měněny pouze přední desky s kotoučema (můj jízdní styl je většinou k brzdám dost šetrný, "sportovně" jezdím spíš jen příležitostně). Je potřeba počítat s tím, že servis brzd na RS stojí zhruba 2x než na normální Oktávku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.