Robin Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Turzovka, Cadca, Bratislava, SR, celý svet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Tož ta černa Ostrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Hohó Zvolen,Slovensko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Tak koukám jen 3x Pce, zajímavé, tu spoustu ostatních okt z Pce, co denně potkávám mají asi starý dědci, co neuměj na netu ... Jinak zatím dubina, ale příštího měsíce též kousek od Kaufláče ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Pardubice rulezzzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martasTDI Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Pardubice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 4ks, tak to už by mohlo vypadat na pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 (editace) Pupek sveta starobrno medium Editováno: 13. leden 2007, autor: Mefisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 OSLAVANY kosek od Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiam Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Myjava ,SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Třinec-Oldřichovice.....malebne mestecko..malebna vesnicka No nic ve zlém Oldřichovice budiž, ale to železné město malebné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Ivanovice na Hané - kousek od Vyškova, větší od Prostějova a Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 (editace) 4ks, tak to už by mohlo vypadat na pivo no proč né, já nejsem vůbec proti sice to mám ke kaufáči přes celý město... Editováno: 14. leden 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 4ks, tak to už by mohlo vypadat na pivo no proč né, já nejsem vůbec proti sice to mám ke kaufáči přes celý město... tak co udělat spicha? Myslím, že i Murder je z Pic. To už je 5ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 (editace) Třinec-Oldřichovice.....malebne mestecko..malebna vesnicka No nic ve zlém Oldřichovice budiž, ale to železné město malebné? hele klid jo !!jn, tak to mestecko mozna neni malebne,ale vesnicka 100pro Editováno: 22. Listopad 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Třinec-Oldřichovice.....malebne mestecko..malebna vesnicka No nic ve zlém Oldřichovice budiž, ale to železné město malebné? hele klid jo !!jn, tak to mestecko mozna neni malebne,ale vesnicka 100pro on to myslel jinak. Nechápal to železné. Já to pochopil, že myslíš Třinec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Já vozím na spzetce Áčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Já vozím na spzetce Áčko nápodobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Třinec-Oldřichovice.....malebne mestecko..malebna vesnicka No nic ve zlém Oldřichovice budiž, ale to železné město malebné? hele klid jo !!jn, tak to mestecko mozna neni malebne,ale vesnicka 100pro on to myslel jinak. Nechápal to železné. Já to pochopil, že myslíš Třinec. ja vim ze tu mame zelezarny!Pochopil jsem to...zas tak blbej nejsem ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 4ks, tak to už by mohlo vypadat na pivo no proč né, já nejsem vůbec proti sice to mám ke kaufáči přes celý město... tak co udělat spicha? Myslím, že i Murder je z Pic. To už je 5ks. já to mám do pic jen 20 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 taky kdy jdem na to pivo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 (editace) taky kdy jdem na to pivo? No tento týden jedině beze mě skorožena naplánovala výlet za rodiči... (Most) Takže jestli je někdo tam odtud, jsem tam až do soboty-neděle Editováno: 16. leden 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpe Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 severočech hlásí příchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Adamov okr.Blansko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 aus Tetschen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.