mario1977 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Ja som z Martina, Slovensko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Vysočina - Havlíčkův Brod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkus Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Jížní Morava-Vyškov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Vysočina - Havlíčkův Brod Cau krajane. Vysočina Ždírec nad Doubravou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drsny Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Tak severani se nam schazeji, Drsny z Litaku, skoro jako ja, a halda lidi z Usti, od tamtud jsem skoro taky... no jo, vypada to na velkou severanskou kliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pickfick Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Frýdek-Místek a METHAN CITY "OSTRAVA" jak kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Kardanová Lhota - Vyškov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob111cz Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 tož já su z tadyma: 49°17'54.32"N,17°47'16.26"E :-D v Kvašavě mam spoluzaka ze stredni ...jednou sme tam byli na male navsteve a odjizdeli jsme ve 4 rano a este sem tam ztratil penezenku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob111cz Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Olomouc, trosku Brno ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 (editace) Já se pohybuji mezi Českou Lípu a Mimoní Editováno: 3. Červen 2007, autor: Eugen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 (editace) PLZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉŇ Editováno: 4. Červen 2007, autor: satanash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Plasy, okr. Plzeň-sever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Olomouc, trosku Brno ;-) Další Holomóčák!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guru Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Kosice , Slovensko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Město v němž korupce hvězd se dotýká.... tzv. SynerCity :smich: až se tady týden neobjevim, tak to nebude tim že jsem na dovolené pro neznalé místních poměrů - Liberec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Vysočina - Havlíčkův Brod Cau krajane. Vysočina Ždírec nad Doubravou I já tebe zdravím z Vysočiny na Vysočinu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Já su z Třebíče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzount Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Svitavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Mezi OLOMOCI a Prostějovem , Dubany ale spíš se přikláním k olomouci tam jsem se narodil a 19 let žil. Nejaký další moravák??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herbik Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Jeste jedna morava by tady byla - mezi Hodoninem a Uh. Hradistem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Jeste jedna morava by tady byla - mezi Hodoninem a Uh. Hradistem.... žeby treba Veselííí n.M.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Banik pico,Morava do toho! Okolo Frydku-Mistku cesticka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herbik Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Jeste jedna morava by tady byla - mezi Hodoninem a Uh. Hradistem.... žeby treba Veselííí n.M.? skoro trefa, Bzenec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Jeste jedna morava by tady byla - mezi Hodoninem a Uh. Hradistem.... žeby treba Veselííí n.M.? skoro trefa, Bzenec... áá, MVZ jejich produkci bereme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 HODONÍN Jižní Morava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.