Vinca Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 jooooo,přímo Staré Město takze staraaaaak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 ahojte,ja som z PRESOVa,otec pochadza z PREROVa,takze som take bratstvo ciech a slovenska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Mám spz XAX XXXX, takže další Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potok Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 podřipsko,kousek od PHA ,Straškov-Vodochody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Ja vodevsut,ze slovenska Levoca do 20 let pak od 20 do 27 Liberec a od 27 let Scotland Bo`ness -Edinburgh area do ted 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Nitriansky kraj ..Nové Zámky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Za starů Breclavů - Jižní Morava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Za starů Breclavů - Jižní Morava dalsi moravak a jizni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 dalsi moravak a jizni j.j! Gold south Moravia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
judr Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Lvov, Ukrajina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 j.j! Gold south Moravia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 na hranicích mezi VS, NJ a FM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMRS3 Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Jižní Morava nejmladší město slovácka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 ešTě napishaitě spasibo adress a zavTrA mi pryJeChame pro Vash WaGen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 ešTě napishaitě spasibo adress a zavTrA mi pryJeChame pro Vash WaGen Nebo ještě dnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Branč to je okolie Nitry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Branč to je okolie Nitry cawko ...tak to sme sa asi aj streli niekde po našich Nitrianskych hrozných cestách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Jižní Morava nejmladší město slovácka dalsi sohaj z moravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Ham Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Karviná - Vyškov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 MOST - mezi Prahou a Chánovem lol lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
click Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Jsem z Tachovska západní čechy.Konec světa. Dál už je jenom BMW, VW. Audi, ....... no konecneeee, ja uz myslel ze tu neni nikdo ze zapadu!!!! ja jsem jeste o kousek dal!!! .........C...H....E....B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Takže někdy Budkovice ( jižní morava ) a někdy Dukovany ( vysočina ). Jak kdy a jak pro koho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janos_kadar Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Budapest. Trosku jsem i Moravákem (4 a pul roku jsem strávil v Brne ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bangladezo Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 toš enem malý kusek od zlína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Slovensko- mesto Brezno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.