Leden 13, 200718 r Tak koukám jen 3x Pce, zajímavé, tu spoustu ostatních okt z Pce, co denně potkávám mají asi starý dědci, co neuměj na netu ... Jinak zatím dubina, ale příštího měsíce též kousek od Kaufláče ...
Leden 14, 200718 r Třinec-Oldřichovice.....malebne mestecko..malebna vesnicka No nic ve zlém Oldřichovice budiž, ale to železné město malebné?
Leden 14, 200718 r 4ks, tak to už by mohlo vypadat na pivo no proč né, já nejsem vůbec proti sice to mám ke kaufáči přes celý město... Upraveno Leden 14, 200718 r od lukash
Leden 14, 200718 r 4ks, tak to už by mohlo vypadat na pivo no proč né, já nejsem vůbec proti sice to mám ke kaufáči přes celý město... tak co udělat spicha? Myslím, že i Murder je z Pic. To už je 5ks.
Leden 15, 200718 r Třinec-Oldřichovice.....malebne mestecko..malebna vesnicka No nic ve zlém Oldřichovice budiž, ale to železné město malebné? hele klid jo !!jn, tak to mestecko mozna neni malebne,ale vesnicka 100pro Upraveno Listopad 22, 200717 r od Jeronymo
Leden 15, 200718 r Třinec-Oldřichovice.....malebne mestecko..malebna vesnicka No nic ve zlém Oldřichovice budiž, ale to železné město malebné? hele klid jo !!jn, tak to mestecko mozna neni malebne,ale vesnicka 100pro on to myslel jinak. Nechápal to železné. Já to pochopil, že myslíš Třinec.
Leden 15, 200718 r Třinec-Oldřichovice.....malebne mestecko..malebna vesnicka No nic ve zlém Oldřichovice budiž, ale to železné město malebné? hele klid jo !!jn, tak to mestecko mozna neni malebne,ale vesnicka 100pro on to myslel jinak. Nechápal to železné. Já to pochopil, že myslíš Třinec. ja vim ze tu mame zelezarny!Pochopil jsem to...zas tak blbej nejsem .......
Leden 15, 200718 r 4ks, tak to už by mohlo vypadat na pivo no proč né, já nejsem vůbec proti sice to mám ke kaufáči přes celý město... tak co udělat spicha? Myslím, že i Murder je z Pic. To už je 5ks. já to mám do pic jen 20 km
Leden 16, 200718 r taky kdy jdem na to pivo? No tento týden jedině beze mě skorožena naplánovala výlet za rodiči... (Most) Takže jestli je někdo tam odtud, jsem tam až do soboty-neděle Upraveno Leden 16, 200718 r od lukash
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.