kozina2 Vloženo 28. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2022 Zdravím, máte někdo vyzkoušené přespání ve čtyřkové Fábii ? Měřím 180cm a určitě nečekám žádné velké pohodlí, ale kdybych sklopil zadní sedadla, přední maximálně posunul, vyrovnal podlahu... dokázal bych se tam nějak diagonálně naskládat ? :D Případně pokud jsou někde k dohledání detailní rozměry od předních sedadel do konce kufru. (Mně se bohužel nepodařilo), Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob_ Vloženo 2. Září 2022 Sdílet Vloženo 2. Září 2022 Myslím, že to není reálné. Zrovna včera jsem to zkoušel ve Scale, a tam to bylo s mými 180cm úplně přesně( za hlavou mi chyběl cenťák), když jsem posunul přední sedačku. Možná jak říkáš, na šikmo by to šlo. Ale Scala je o něco delší, než Fabka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 Na spaní asi nic moc. Hůlka má 145 cm a lyže 210 cm. Mezera mezi předními opěradly a zadními sklopenými je dost velká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozina2 Vloženo 8. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2022 Pravda, že už teď v jedničkové fábii combi je to dost na těsno.. Jsem naivní, že bych od hatchbacku čekal zázraky. Každopádně dík oběma, mám lepší představu a nakonec asi skončim u Octavie :D ... Tam by to mělo bejt na pohodu i ve dvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 9. Září 2022 Sdílet Vloženo 9. Září 2022 Dá se připlatit opěradlo sedadla spolujezdce sklopné do vodorovné polohy za 1900,- Pak by to možná nouzově šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.