kozina2 Vloženo 28. Srpen 2022 Vloženo 28. Srpen 2022 Zdravím, máte někdo vyzkoušené přespání ve čtyřkové Fábii ? Měřím 180cm a určitě nečekám žádné velké pohodlí, ale kdybych sklopil zadní sedadla, přední maximálně posunul, vyrovnal podlahu... dokázal bych se tam nějak diagonálně naskládat ? :D Případně pokud jsou někde k dohledání detailní rozměry od předních sedadel do konce kufru. (Mně se bohužel nepodařilo), Díky moc. Citovat
Rob_ Vloženo 2. Září 2022 Vloženo 2. Září 2022 Myslím, že to není reálné. Zrovna včera jsem to zkoušel ve Scale, a tam to bylo s mými 180cm úplně přesně( za hlavou mi chyběl cenťák), když jsem posunul přední sedačku. Možná jak říkáš, na šikmo by to šlo. Ale Scala je o něco delší, než Fabka :) Citovat
Dula Vloženo 8. Září 2022 Vloženo 8. Září 2022 Na spaní asi nic moc. Hůlka má 145 cm a lyže 210 cm. Mezera mezi předními opěradly a zadními sklopenými je dost velká. Citovat
kozina2 Vloženo 8. Září 2022 Autor Vloženo 8. Září 2022 Pravda, že už teď v jedničkové fábii combi je to dost na těsno.. Jsem naivní, že bych od hatchbacku čekal zázraky. Každopádně dík oběma, mám lepší představu a nakonec asi skončim u Octavie :D ... Tam by to mělo bejt na pohodu i ve dvou. Citovat
Dula Vloženo 9. Září 2022 Vloženo 9. Září 2022 Dá se připlatit opěradlo sedadla spolujezdce sklopné do vodorovné polohy za 1900,- Pak by to možná nouzově šlo. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.