Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

máte někdo vyzkoušené přespání ve čtyřkové Fábii ?

Měřím 180cm a určitě nečekám žádné velké pohodlí, ale kdybych sklopil zadní sedadla, přední maximálně posunul, vyrovnal podlahu... dokázal bych se tam nějak diagonálně naskládat ? :D

Případně pokud jsou někde k dohledání detailní rozměry od předních sedadel do konce kufru. (Mně se bohužel nepodařilo),

Díky moc.

Vloženo

Myslím, že to není reálné. Zrovna včera jsem to zkoušel ve Scale, a tam to bylo s mými 180cm úplně přesně( za hlavou mi chyběl cenťák), když jsem posunul přední sedačku. Možná jak říkáš, na šikmo by to šlo. Ale Scala je o něco delší, než Fabka :)

20220901_110543482_iOS.jpg

Vloženo

Pravda, že už teď v jedničkové fábii combi je to dost na těsno.. Jsem naivní, že bych od hatchbacku čekal zázraky.

Každopádně dík oběma, mám lepší představu a nakonec asi skončim u Octavie :D ... Tam by to mělo bejt na pohodu i ve dvou.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...