Roman55 Vloženo 7. Září 2022 Sdílet Vloženo 7. Září 2022 (editace) Caute chlapi. Stiplavy smrad z kurenia ako zhoreny plast Skoda Scala 2019. Chcem to riesit na druhej garancnej v januari, len ci nahodou nemate niekto podobny problem. Najhorsie je prve zakurenie rano, potom sa to trosku normalizuje dlhsou cestou. Editováno: 7. Září 2022, autor: Roman55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 7. Září 2022 Sdílet Vloženo 7. Září 2022 Skus si v prvom rade precistit klimu a kurenie. Zhoreny plast -smrad by enmal byt, no to kurenie po lete vzdy zacne smrdiet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman55 Vloženo 7. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2022 (editace) Klima bola cistena. Smrdi to len pri vypnutej klime, ked zapnem kurenie na 24 stupnov. Prvych 10min. to smrdi ako keby horel plast a pri dlhsej jazde to prestane, ale stale to kus citit. Editováno: 7. Září 2022, autor: Roman55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 7. Září 2022 Sdílet Vloženo 7. Září 2022 Jestli někde smrdí nějaký pálený plast tak asi řešit dřív než později... Pod kapotu jsi koukal, jestli tam není vidět něco co by mohlo způsobovat zápach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 7. Září 2022 Sdílet Vloženo 7. Září 2022 Mohlo by to dělat přídavné elektrické topení, pokud ho tam máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 7. Září 2022 Sdílet Vloženo 7. Září 2022 Presne tot som sa chcel spytat. Mas TDI? na druhu stranu PTC zapina pri 9,5C vonkajsej teplote a menej iba. Jedine ak by bolo vadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 7. Září 2022 Sdílet Vloženo 7. Září 2022 Na Scale by to mělo spínat pod 19°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman55 Vloženo 7. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2022 (editace) Scala je benzin 1.0 tsi, nema pridavne kurenie. V servise mi vraveli, ze vymenia filter, ale nezda sa mi, ze to bude filtrom. Preto sa pytam, ci to dakomu nerobi, kym je auto studene a date kurenie, ci vam nejde smrad z kurenia prvych cca 10min. Editováno: 7. Září 2022, autor: Roman55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 7. Září 2022 Sdílet Vloženo 7. Září 2022 Mne to nerobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 @petr l na scale to spína presne pri 9,5C. Pod 10. Mám to, využívam to a žiaľ som si to chcel dať zvýšiť na 15C, no nevedeli to prestaviť zatiaľ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 Vycházel jsem z dílenské příručky pro odzkoušení přídavného topení, kde jedna z podmínek je teplota nasávaného vzduchu pod 19°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.