Přejít na obsah

Jake autoradio s MP3 do 3tis

Doporučené příspěvky

Kterej myslis?Ja jsem skromnej divam se po techto dvou Kenwoodech

www.autoradio-prodejce.cz/autoradia/kenwood/kenwood-kdc-w4034g.htm

3490,- s DPH

www.autoradio-prodejce.cz/autoradia/kenwood/kenwood-kdc-w534.htm

4400,- s DPH

Prvni je mi bliz k cene a druhej bliz k vzhledu :)

Editováno: , autor: octavka19tdi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem rozhodnutej pro Kenwood ,jezisek prispeje navic jeste nejakej ten chechtak :)

Bohuzel se kenwood blbe zhani. Nema nekdo zkusenosti s internet.prodejcem http://www.autoradio-prodejce.cz  ? Nerad bych si objednal radio a prisla mi cihla.

Mam zkusenost pozitivni, pokud jsi si je vybral na koupi autoradia, nevahej, jednani solidni, bral jsem jich uz 5... Vzdy osobni odber, ale nemel bych strach ze by ti prisla cihla, jsou na te adrese normalne funkcni a prac. dny do 19h. Jiz nekdo tady rikal, ze tam byl a zadny autoradia tam neprodavaj, ze je tam pouze panelak, ale clovek se musi poradne podivat a kdyz za necim jde, nevzdat to u cile. Je to udelany obchudek v prizemi panelaku... ;)

Odkaz ke komentáři

No o zvuk mi i tak moc nejde ,ikdyz budu rad kdyz ten zvuk bude lepsi nez s momentalne hrajiciho Philipsa.Panasonic se mi libi vzhedove ,ale zatim na nej neni moc dobrej ohlas.Jak jsem psal tak mi jde hlavne o tuner a mechaniku a zatim to vypada bud na Blaupunkt a nebo Kenwood kvuli tuneru. Jak jsou tyto dve znacky s kvalitou mechanik a ovladani MP3jek?

Nevím proč tu každý haní Panasonic. Záleží na kombinaci repro. Osobně mám Panasonic CQ-C1323NE a jsem spokojen. Koupil jsem ho zde: http://www.audiocar.cz/data/sm/CQ-C1323N.jpg

Odkaz ke komentáři

Jasně je to věc názoru, ale repro můžeš mít za 10tis. ale se Symphony jsou to vyhozené peníze.Tím chci řícit, že repro není samo o sobě nic.Musíš mít i kvalitní zdroj signálu a i to co jej bude reprodukovat.Tyto dvě věci musí jít spolu ruku v ruce.

Rádia do hranice 3tis. jsou na přibližně stejné úrovni a je to spíše o tom jak se co komu líbí po stránce designu a samozřejmě co od rádia očekává a v této ceně se toho dá očekávat dost málo.

A názor "mě to stačí" není na místě (to by bylo dlouhý psaní)

Rádia Panasonic nejsou špatný, ale vyšší modely se vyznačují krkolomným menu což ale vyváží vysoká vybavenost funkcemi (ve většině nevyužitelnými) a svou cenou, která je v daném segmentu nižší než např. u ///Alpine nebo Clarion s tou samou výbavou.

Já osobně patřím k těm co si za kvalitu rád připlatí :palec2:

Editováno: , autor: fancarhifi
Odkaz ke komentáři

Já mám v oktě PIONEER DEH 2820MP a jsem spokojenej. Rychle načítá cd, rádio taky chytá dobře. Taky se pěkně hodí do palubovky(černý, zeleně podsv.tl.). Strašně se mi nelíbí když vidím černou palubku a v ní strčený stříbrný rádio. Akorát víc trčí ven z kastlíku. Na můj vkus mohlo být víc zapadený dovnitř, idelaně skoro jako climatronic a bylo by to všechno pěkně v jedné lajně:))

Odkaz ke komentáři

Tak uz je doma kenwood-kdc-w534 nakonec jsem ho sehnal za 3880,- takze do 3tis jsem se skoro vesel :D .Bohuzel jsem ho jeste musel odevzdat.Prej ho najdu pod stromeckem,to bude prekvapeni :D ,takze mam tyden na pripravu montaze.

Mel bych dotaz zda to suple na radio je stejne na vsechny radia.Nebo to budu muset taky menit.Momentalne tam mam Philipsa.

Odkaz ke komentáři

Ten Kenwood vypada zajimave. Tady jsem ho nasel za velmi peknou cenu 3226 s DPH:

http://www.pixmania.cz/cz/cz/229471/art/kenwood/autoradio-cd-kdc-w534.html

Hezka cena taky jsem to nasel.Okorad ze tam maj spatnej obrazek,ale nebyl mi tento int.obchod na forech doporucovanej.

Editováno: , autor: octavka19tdi
Odkaz ke komentáři

Tak uz je doma kenwood-kdc-w534 nakonec jsem ho sehnal za 3880,- takze do 3tis jsem se skoro vesel :D .Bohuzel jsem ho jeste musel odevzdat.Prej ho najdu pod stromeckem,to bude prekvapeni :D ,takze mam tyden na pripravu montaze.

Mel bych dotaz zda to suple na radio je stejne na vsechny radia.Nebo to budu muset taky menit.Momentalne tam mam Philipsa.

...ten plechový rámeček máš k tomu rádiu tak ten původní vydělej.Každá značka používá jiný systém zajištění rádia.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Tak uz je v aute KENWOOD KDC-W534.A ma to peknej zvuk aspon s rovnanim s Philipsem kterej tam byl predtim.Zatim jsem nasel prvni vadu a to ze zelena tlacitka sviti odost min nez kdyz se prepne na cervena.

A jeste jednu a tu ze mi k nemu neposlali ceskej navod.Takze budu zhanet jeste navod , ikdyz z ang. navodu se to da taky zprovoznit.Ale pokud by jste ho nekdo nahodou mel ,tak budu rad kdyz mi ho poslete na email. :palec2:

Odkaz ke komentáři

k vanocům jsem dostal: http://www.autoradia.biz/produkt/312/kenwood-kdc-w4034g.html

zatim maximální spokojenost! narozdíl od sony, ktere jsem mel před tím ma ten kenwood basy a né drnčení... umí mp3, wmw, id3tag... ovládání se mi lůíbíá a v hlavně do octavie se v celku hodí díky zelenému podsvcení velmi podobnému s podsvícením octavie...

Editováno: , autor: Vilda
Odkaz ke komentáři

k vanocům jsem dostal: http://www.autoradia.biz/produkt/312/kenwood-kdc-w4034g.html

zatim maximální zkušenost! narozdíl od sony, ktere jsem mel před tím ma ten kenwood basy a né drnčení... umí mp3, wmw, id3tag... ovládání se mi lůíbíá a v hlavně do octavie se v celku hodí díky zelenému podsvcení velmi podobnému s podsvícením octavie...

Ja to radio mam taky od nich,poslali ti k nemu ceskej navod ?Jinak ja to muzu srovnavat s philipsem a kenwood je o 100% lepsi.Hold Japonci.

Odkaz ke komentáři

zatim maximální zkušenost! narozdíl od sony, ktere jsem mel před tím ma ten kenwood basy a né drnčení... umí mp3, wmw, id3tag... ovládání se mi lůíbíá a v hlavně do octavie se v celku hodí díky zelenému podsvcení velmi podobnému s podsvícením octavie...

Ja to radio mam taky od nich,poslali ti k nemu ceskej navod ?Jinak ja to muzu srovnavat s philipsem a kenwood je o 100% lepsi.Hold Japonci.

poslal jsem ti majl....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...