Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak od 1.9.2022 změna výbavových verzí. U Style E a Sportline E konečně výbava Asistovaná jízda 2.0 s hlídáním mrtvého úhlu a automatickým parkováním. Ale co teď? Auto už mám objednané, nevyrobené, v pondělí jdu k prodejci zjistit, jestli se dá ještě upravit konfigurace.......

Záleží jak dlouho ho máš objednané. Poměrně dlouhou dobu doobjednat jde. Ha mám Scalu objednanou od února a v květnu jsem ještě upravoval konfiguraci. 

• Autor

Tak už mám "smolíka". Za 14 dnů jde Karouš do výroby........

• 2 týdny později...

v com je to ine od acc alane assist? myslim tu verziu 2.0

Asistovaná jízda 2.0:
- prediktivní tempomat 
- rozpoznávání dopravních značek
- adaptivní vedení v jízdním pruhu (Lane Assist+)
- hlídání mrtvého úhlu (Side Assist)
- automatické parkování
- DSG: asistent jízdy v koloně a nouzový asistent

V 8. 10. 2022 na 15:52, Guppy napsal:

Tak od 1.9.2022 změna výbavových verzí. U Style E a Sportline E konečně výbava Asistovaná jízda 2.0 s hlídáním mrtvého úhlu a automatickým parkováním. Ale co teď? Auto už mám objednané, nevyrobené, v pondělí jdu k prodejci zjistit, jestli se dá ještě upravit konfigurace.......

A to máš objednané Style Exclusive? Já jsem si toho všiml taky a myslel jsem, že když to není ještě vyrobený, tak to tam bude automaticky. A můžu se zeptat, od kdy máš auto objednaný? Díky

• Autor

Mám objednanou nejvyšší výbavu SE. Ale na stránkách mají nový ceník od září 2022. Já ho objednával v květnu. 

to su riadne svine si takto menit cennik na zaklade toho co vlastne maju v ponuke len to inak nazvu a uz je to verzia 2.0. no  ak ak to je balik tak ako tak chapem

• Autor

To je právě divné. U výbavy SE se cena z května 2022 nemění i po přidání Asistované jízdy 2.0 a automatického parkování a u výbavy SPEX je navíc už jen panoramatický kamerový systém a cena je vyšší o cca 25000,-. Tak už tu ŠKODA cenovou politiku nechápu..   

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.