Publikováno Říjen 8, 20222 r Tak od 1.9.2022 změna výbavových verzí. U Style E a Sportline E konečně výbava Asistovaná jízda 2.0 s hlídáním mrtvého úhlu a automatickým parkováním. Ale co teď? Auto už mám objednané, nevyrobené, v pondělí jdu k prodejci zjistit, jestli se dá ještě upravit konfigurace.......
Říjen 9, 20222 r Záleží jak dlouho ho máš objednané. Poměrně dlouhou dobu doobjednat jde. Ha mám Scalu objednanou od února a v květnu jsem ještě upravoval konfiguraci.
Říjen 22, 20222 r Asistovaná jízda 2.0: - prediktivní tempomat - rozpoznávání dopravních značek - adaptivní vedení v jízdním pruhu (Lane Assist+) - hlídání mrtvého úhlu (Side Assist) - automatické parkování - DSG: asistent jízdy v koloně a nouzový asistent
Říjen 22, 20222 r V 8. 10. 2022 na 15:52, Guppy napsal: Tak od 1.9.2022 změna výbavových verzí. U Style E a Sportline E konečně výbava Asistovaná jízda 2.0 s hlídáním mrtvého úhlu a automatickým parkováním. Ale co teď? Auto už mám objednané, nevyrobené, v pondělí jdu k prodejci zjistit, jestli se dá ještě upravit konfigurace....... A to máš objednané Style Exclusive? Já jsem si toho všiml taky a myslel jsem, že když to není ještě vyrobený, tak to tam bude automaticky. A můžu se zeptat, od kdy máš auto objednaný? Díky
Říjen 22, 20222 r Autor Mám objednanou nejvyšší výbavu SE. Ale na stránkách mají nový ceník od září 2022. Já ho objednával v květnu.
Říjen 22, 20222 r to su riadne svine si takto menit cennik na zaklade toho co vlastne maju v ponuke len to inak nazvu a uz je to verzia 2.0. no ak ak to je balik tak ako tak chapem
Říjen 23, 20222 r Autor To je právě divné. U výbavy SE se cena z května 2022 nemění i po přidání Asistované jízdy 2.0 a automatického parkování a u výbavy SPEX je navíc už jen panoramatický kamerový systém a cena je vyšší o cca 25000,-. Tak už tu ŠKODA cenovou politiku nechápu..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.