Designtore Vloženo 11. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2022 (editace) Hezký den, Škoda Fabia II, 1.4 Mám problém s levým předním světlem. Tipuji na špatný kontakt žárovky H7. Často nesvítí, ale stačí trochu pohnout drátkem, co vede do konektoru na žárovku a světlo svítí. Navíc, pokud náhodou svítí, tak slyším pískání. Stačí trochu drátkem pohnout a zase nesvítí / bliká. Opravdu stačí sotva se dotknout. Proto jsem tipoval na špatný kontakt, zkusil jsem trochu otvory pro zastrčení žárovky "zúžit", aby byla žárovka více napevno a obmotat ty 2 drátky páskou, ale bez úspěchu. Pomůže koupení nového konektoru, nebo to bude někde v drátkách? Lze to nějak zjistit, kde je problém? Popř. mám rovnou koupit TOTO ? Děkuji za rady či odkazy. Editováno: 11. Říjen 2022, autor: Designtore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 11. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2022 dvě věci špatný konektor na žárovce jak je tam naletovaný , špatný konektor na kabelu + SPOJENÍ KABEL KONEKTOR , vyhřátý spoje , Dát novou žárovku + TOTO co jsi poslal a bude vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.