mirecoslav Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Borci mám taký menší problém so štartérom, aspoň si myslím že je to štartér. Vačšinou keď je studený motor tak pri štartovaní mi motor bez problémov naskočí ale keď pustím klúčik, tak niečo v motore tak na chvílu zarezonuje. Myslím si že by to mohol byť štartér, nestretol sa niekto s podobným problémom? Vďaka za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Zní to, jako by ti pastorek zůstával ve věnci déle než má. Správně by to měla zvládnot volnoběžka pastorku, ale za studena motor naskočí na zvýšené otáčky a volnoběžka asi nestíhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Tiež som si myslel že to bude niečo podobné. Dá sa s tým štartérom niečo robiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 toto iste robi aj mne. vyda to taky zvuk skrknutia presne ako bolo popisane. ked je motor teply tak to neurobi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 asi ho vyberiem a premazem dakym vazelinom... ked to pomoze dam vediet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Promazání pomůže na 100%. Loni jsem měl ten stejný problém a po promazání pohoda. Teď mě to při nízkých teplotách dělá taky a opět půjde rozebrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.