iphonik4 Vloženo 15. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2022 Ahoj všem, jsem čerstvý majitel O4 RS 120 let MS s motorem 2.0 TSI a DSG. Zatím najeto 900 km. Dnes ihned po studeném startu šel motor 2-3 sekundy poměrně nepravidelně - nebylo to nic tragického a většina uživatelů by si toho nevšimla, cítil jsem ovšem velmi lehké cukání. Auto to ihned vyřešilo samo tím, že zvýšilo volnoběh na cca 1200 ot. a asi po 1-2 minutách se snížily na klasických 750-800 a motor šel bez problému. Setkal se s tím někdo z Vás ihned po studeném startu? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 15. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2022 Ohřívání katalyzátoru po studeném startu. Prý je to potřeba kvůli emisím. Zvyšuje to zbytečně spotřebu na krátkých trasách - podle mne. Nic s tím rozumného neuděláš. Tak si zvykni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 16. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2022 (editace) Díky za odpověď. O tomhle vím, je to moje 3. TSI - měl jsem 1.8 TSI na Superbu a potom 2.0 TSI na RS 3. generace, nicméně pamatuji si, že to bylo kolem 1000 ot… 1200 ot. mi už přišlo dost a proto se ptám. Ale jestli je to ono, tak v pořádku. Díky Editováno: 16. Říjen 2022, autor: iphonik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.