Návštěvník Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 jj facelift lampy jsou pekny...tak jsem je mel na starym modelu :-) Líbí se mi asi nejvíc ze všech lamp co jsem na Octávii viděl. Do žádných tuningových bych nešel... Taky se me moc tyhle origo face. Jine uz bohuzel ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 jj facelift lampy jsou pekny...tak jsem je mel na starym modelu :-) Líbí se mi asi nejvíc ze všech lamp co jsem na Octávii viděl. Do žádných tuningových bych nešel... Taky se me moc tyhle origo face. Jine uz bohuzel ne. Taky souhlasim.ze začátku jsem chtěl nějaký tunningový,ale těď tam půjdou jedině z faceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 16. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 jj facelift lampy jsou pekny...tak jsem je mel na starym modelu :-) Líbí se mi asi nejvíc ze všech lamp co jsem na Octávii viděl. Do žádných tuningových bych nešel... Taky se me moc tyhle origo face. Jine uz bohuzel ne. Taky souhlasim.ze začátku jsem chtěl nějaký tunningový,ale těď tam půjdou jedině z faceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 a co tyhle ty se vám nelíbí....mě se líbí moc.....je postup stejný jako u těch faceliftových ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 mně se nelíbí vůbec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Mám takový problém.Předělal jsem zadní světla na faceliftová,ale když zapnu světla tak se mi rozsvítí mlhovka tak nevim kde je chyba.Mám model98 tak kdyby někdo věděl a poradil budu rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Mám takový problém.Předělal jsem zadní světla na faceliftová,ale když zapnu světla tak se mi rozsvítí mlhovka tak nevim kde je chyba.Mám model98 tak kdyby někdo věděl a poradil budu rád Nikdo neví.To nebudu moct jezdit v noci.To by se zbláznily ty lidi co by jely za mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Mám takový problém.Předělal jsem zadní světla na faceliftová,ale když zapnu světla tak se mi rozsvítí mlhovka tak nevim kde je chyba.Mám model98 tak kdyby někdo věděl a poradil budu rád Nikdo neví.To nebudu moct jezdit v noci.To by se zbláznily ty lidi co by jely za mnou Nikdo nic.tak tam vrátim starý světla a bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Mám takový problém.Předělal jsem zadní světla na faceliftová,ale když zapnu světla tak se mi rozsvítí mlhovka tak nevim kde je chyba.Mám model98 tak kdyby někdo věděl a poradil budu rád Nikdo neví.To nebudu moct jezdit v noci.To by se zbláznily ty lidi co by jely za mnou Nikdo nic.tak tam vrátim starý světla a bude klid Nejspis tam mas blby (blbe) zarovky. Dvouvlaknovka musi byt tusim 21/4W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Mám takový problém.Předělal jsem zadní světla na faceliftová,ale když zapnu světla tak se mi rozsvítí mlhovka tak nevim kde je chyba.Mám model98 tak kdyby někdo věděl a poradil budu rád Nikdo neví.To nebudu moct jezdit v noci.To by se zbláznily ty lidi co by jely za mnou Nikdo nic.tak tam vrátim starý světla a bude klid Nejspis tam mas blby (blbe) zarovky. Dvouvlaknovka musi byt tusim 21/4W. Taky jsem myslel,že to je žárovkama tak jsem jiný koupil ve škodovce.(jsou to dvouvláknovky 21/5W.Nakonec jsem musel přehodit kabely ve svorkovnici.tak doufám,že to nebude dělat bordel,ale už to běží jak má.Nejde mi to,ale do hlavy,že to jiným lidem nedělalo.Hlalvně,že je to hotový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Mám takový problém.Předělal jsem zadní světla na faceliftová,ale když zapnu světla tak se mi rozsvítí mlhovka tak nevim kde je chyba.Mám model98 tak kdyby někdo věděl a poradil budu rád Nikdo neví.To nebudu moct jezdit v noci.To by se zbláznily ty lidi co by jely za mnou Nikdo nic.tak tam vrátim starý světla a bude klid Nejspis tam mas blby (blbe) zarovky. Dvouvlaknovka musi byt tusim 21/4W. Taky jsem myslel,že to je žárovkama tak jsem jiný koupil ve škodovce.(jsou to dvouvláknovky 21/5W.Nakonec jsem musel přehodit kabely ve svorkovnici.tak doufám,že to nebude dělat bordel,ale už to běží jak má.Nejde mi to,ale do hlavy,že to jiným lidem nedělalo.Hlalvně,že je to hotový Tak to je zajímavý. Všude se píše i ve škodovce mi říkali, že to nedělá problém, tak jsem to vyměnil a vše šlape. Asi jsi zrovna výjimka, ale pokud to už šlape, tak je to O.K.!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nity Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Mám takový problém.Předělal jsem zadní světla na faceliftová,ale když zapnu světla tak se mi rozsvítí mlhovka tak nevim kde je chyba.Mám model98 tak kdyby někdo věděl a poradil budu rád Nikdo neví.To nebudu moct jezdit v noci.To by se zbláznily ty lidi co by jely za mnou Nikdo nic.tak tam vrátim starý světla a bude klid Nejspis tam mas blby (blbe) zarovky. Dvouvlaknovka musi byt tusim 21/4W. Taky jsem myslel,že to je žárovkama tak jsem jiný koupil ve škodovce.(jsou to dvouvláknovky 21/5W.Nakonec jsem musel přehodit kabely ve svorkovnici.tak doufám,že to nebude dělat bordel,ale už to běží jak má.Nejde mi to,ale do hlavy,že to jiným lidem nedělalo.Hlalvně,že je to hotový a vymenil si i drzak zarovek?? taky sem si koupil facelift svetla, akorat karka je ted v servisu, tak sem zvedavej jestli s tim budu mit taky problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 měl by být stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 měl by být stejný Pokud myslíš, že je držák žárovek stejný, tak to není pravda. Ve starých světlech je 5 kusů žárovek a ve facesových světlech jen 4. Žárovka na koncová světla je dvouvláknová zároveň jako mlhovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 To je jasný,že jsem měnil i držáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 měl jsem za to , že to bude stejný ....., ale máte pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 jj facelift lampy jsou pekny...tak jsem je mel na starym modelu :-) Líbí se mi asi nejvíc ze všech lamp co jsem na Octávii viděl. Do žádných tuningových bych nešel... Origo jsou opravdu moc hezke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nity Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 (editace) tak sem to predelal, taky mam 98 a v poho Editováno: 25. Červen 2007, autor: nity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 take budu predelavat pristi tyden na facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Tak uz je mam doma - jen cekam az prijde auticko z lakovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Tak uz je mam doma - jen cekam az prijde auticko z lakovnyA budeš měnit i lišty pod ně a zadní nárazník? Nebo podle návodu předělávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 No uz tam mam origo listy pod facelift svetla - jen na narazniku jsem nozem trocha orizl materialu a nove udelal zarez pro uchyceni listicek pro jejich pacicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 No uz tam mam origo listy pod facelift svetla - jen na narazniku jsem nozem trocha orizl materialu a nove udelal zarez pro uchyceni listicek pro jejich pacicky. Mohl by jsi to trochu vice specifikovat ? to "orezani materialu na narazniku" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 No uz tam mam origo listy pod facelift svetla - jen na narazniku jsem nozem trocha orizl materialu a nove udelal zarez pro uchyceni listicek pro jejich pacicky. Mohl by jsi to trochu vice specifikovat ? to "orezani materialu na narazniku" ? Musel s nárazníkem udělat přesně to, co popisuji v návodu na začátku tématu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 No uz tam mam origo listy pod facelift svetla - jen na narazniku jsem nozem trocha orizl materialu a nove udelal zarez pro uchyceni listicek pro jejich pacicky. Mohl by jsi to trochu vice specifikovat ? to "orezani materialu na narazniku" ? Jo to uz jsem nefotil ale musel jsem seriznout vrsek rantlu narazniku co je ukrat pod listama - cca asi 3/5 mm uz nevim - a pak jsem udelal par zarezu presne tak jak ta lista to potrebuje - lista ma jinak udelane zachytne body - ci panty Tod vse - vse jsem delal tim lamacim nozem a ty diry pro uchyty pajkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.