Horza Vloženo včera v 12:09 Sdílet Vloženo včera v 12:09 @Sluky Ahoj, měl jsem stejný problém jako ty. I po několika procedůrách proplachu se mi vždy po nějakých ujetých kilometrch chladící kapalina znova zbarvila do fialova. Nakonec jsem to osobně neřešil a najel takto přes 100 000 km a nikdy jsem s autem neměl žádné problémy. Vše děláno v AS v rámci záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sluky Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Čau, mám to zkusit znovu propláchnout? A ještě ke všemu mě přestala topit pravá strana u spolujezdce. Diagnostika mi hlásí chybu V107(servomotor chladící klapky). Neví někdo kde se nachází? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sluky Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Čau, mám to zkusit znovu propláchnout? A ještě ke všemu mě přestala topit pravá strana u spolujezdce. Diagnostika mi hlásí chybu V107(servomotor chladící klapky). Neví někdo kde se nachází? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.