AntonP Vloženo 25. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 A co je nyní potřeba změnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas883 Vloženo 14. Srpna Sdílet Vloženo 14. Srpna Zdravím.. octavii mám asi půl roku a teď v letních dnech jsou okýnka většinou dole jenomže když je chci zavřít tak se u spolujezdce okýnko vytáhne do čtvrtky a automaticky sjede dolu a potom to musím na první stupeň dovírání po kouskách dovírat ovšem jsem vypozoroval že se okýnko nedovře pouze když auto stojí.. za jízdy se zavře normálně.. neví někdo čím by to mohlo být? díky za rady. O2 facelift 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistucho71 Vloženo 25. Srpna Sdílet Vloženo 25. Srpna Zdravím, tohle dělá přesně nám. Podle všeho jede pojezd těžko a ono to vyhodnotí jako překážku a sjede dolu, jako ochrana proti přivření. Mě to ještě tak divně skřípalo a pískalo, tak sem sundal tapec a celé je to zanýtované, tak jsem to nerozebíral, ale celé jsem to prošplíchal WD a po čase se zvuky ztratily. Možná by stačilo vypnou diagnostikou ochranu, nebo zjistit kde a proč to drhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.