MaD Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Mám oktávku r.v.2002 s komfortkou 799B a nově i s dálkovými ovladači 1J0 (3 tlačítka). A jelikož mám na ovladačích tlačítko na odskok kufru, tak bych ho rád zprovoznil. Co je třeba vyměnit, dodělat, nastavit a tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 při podržení prostředního tlačítka by se ti měl odjistit zámek kufru, který můžeš otevřít do té doby než se ti auto opět sejfne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 7. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Dík, vyzkouším podržet tlačítko trošku déle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Fíha to u O1 jde elektricky ? Nemáte někdo představu, co je to za drát, že bych to připojil na Magicar ? Ten dává +12V impluls. A jaký to vůbec udělá odskok - tak, že jde dveře otevřít bez mačkání páčky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Odskokem je myšleno, že máš zamčené auto, potřebuješ jen do kufru, tak zmačkneš tlačítko, auto zůstane zamčené, ale kufr se odemkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Odskokem je myšleno, že máš zamčené auto, potřebuješ jen do kufru, tak zmačkneš tlačítko, auto zůstane zamčené, ale kufr se odemkne. Aha, aha. Ale měl by se dát vyřešit přímo i odskok kufru jak u O2, přes elektromagnet http://www.magicar.cz/product_info.php/cPa.../products_id/40. Ještě jsem to nezkoušel, někdy na jaře .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.