slavo Vloženo 31. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2022 Ahojte. Aku ma funkciu elektricka vodna pumpa? Mam na nej pravdepodobne poruchu, a teraz neviem ci je urgentne ju dat do servisu, lebo porucha sa mi objavi, potom zmizne a takto dookola. Servisak mi povedal, ze mam prist ked bude svietit, ked som to uz par krat planoval, zhasla. Chcem pockat dlhsiu dobu ked bude svietit, cca nejaky tyzden, dva, ale neviem ci tam nemozem nieco poskodit. Mate s tym nejake skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PecaSup Vloženo 31. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2022 Nejspíš řešíme oba to samé... je mně to svítí pořád i po výměně pumpy https://forum.skodahome.cz/topic/161757-usazeniny-v-chlad%C3%ADc%C3%ADm-syst%C3%A9mu-proplach/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2022 A která? Měly by tam být dvě: - V488 pomocné čerpadlo v okruhu topení a chladiče recirkulace výfukových plynů - V188 čerpadlo pro chlazení plnícího vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavo Vloženo 2. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2022 Ahoj, najpravdepodobnejsie je to ta V488, ale aj tak by som rad vedel na co su obe a co moze sposobit ked docasne (do casu servisu) jazdim s poruchou. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PecaSup Vloženo 28. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2022 Ahojte kluci, stále bojuju s chybou pomocného čerpadla. Obě překontrolovány, jedno je vyměněno. Všechny čerpadla fungují jak mají. Chyba na diagnostice stále stejná.... po smazání se opět objeví. Nemá prosím někdo v okolí Zlína, Napajedel, Otrokovic, šikovného elektrikáře co by zvládl proměřit kabeláž k tomu zázračnemu čerpadlu? Jestli není tam chyba. Mechanik vyzkoušel už vše a není elektrikář. Díky za ochotu, jinak autorizovaný servis nechávám až na konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 18. leden 2024 Sdílet Vloženo 18. leden 2024 Ahoj, podarilo sa Ti to nakoniec vyriešiť? Mám presne ten istý problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 18. leden 2024 Sdílet Vloženo 18. leden 2024 Čerpadel tam je víc, takže zjistit který to hlásí. Zkontrolovat přes diagnostiku jeho funkčnost. Jednou jsme čerpadlo měnili 2x a až potom jsme zjistili, že má pán zanešenou chladící kouskama rzi a tím pádem čerpadlo nestálo přidrhávalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.