Přejít na obsah

Foto O2

Nexus

Doporučené příspěvky

Ahoj Nexusi,

asi ti udelame mensi marketingovou nalejvandu :)

Zkus www.google.com , vyber menu obrazky, jen tam zadej Octavia, New Octavia a popripade www.skodaforum.de , tam maji hezky veci.

Sice bych to nemel rikat nahlas, protoze ja platim tvrde prachy za fotky, ale pokud to ma slusnou kvalitu tak stahuj a pouzivej. B)

Grafik v agenture bude tvrdit, ze potrebuje aspon 300 Dpi, ale spis je to o tom, ze se musi trosku "zatlacit".

Az nekdy z Mostu zavitas k Praze, dame si rande a ja ti pomuzu i s tim nazvem firmy :)

Zdravim Hany

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jo to se říká jednoduše.. stáhni si fotky, ale vylítnou po mě, že chtěj peníze za autorský práva .. a ten název by to chtělo, si udělám výlet do Prahy zřejmě :)), jinak Hany co bys mi vylepšil na www.hawelka.wz.cz , já nevim stále jak to udělat, co nejpřehlednější :(

Editováno: , autor: Nexus
Odkaz ke komentáři

Nexusi,

vis kolik agentur to dela stejne jako potencialne ty???

Mega, dulezite je jen najit fotku treba z Pakistanu (proto slova v english) :) .

Nebo z nemeckeho fora a je to poresene.

By ses divil jake fotky maji mnohe dobre znacky ve svych inzeratech, vim to, ve spouste z nich mam prsty :D:D .

K tomu tvemu webu,

uz jsem na nem byl, proto taky vim, ze si z Mostu ;) , hlavne hned na prvni strane, dej tu nabidku aut, ja jsem tam byl asi trikrat a vzdycky jsem skoncil na tom prodavame Octavie trala, la....

Jen nahodou jsem si kliknul na to rozliseni a souplo mne to do nabidky Vasich aut, ta RS je fakt pekna a za doborou cenu ;).

Pak bych si asi koupil domenu treba hawelka.cz a havelka.cz, ale to je proste o tom, abych si sedli a pobavili.

Teda tak poranu jsem toho fakt vyplodil dost :):)

Normalne se ptej na konkretni veci, co te zajimaji a ja se ti pokusim poradit.

H.

Odkaz ke komentáři

Abych nezapomnel, diky za nabidku za tech 650 to je velmi dobry cena, skoro tolik jsem dal bez DPH za 4x4, ovsem ja jsem nemocny na ty ctyrkolky.

Kdyz jsem zvazoval auto, volil jsem mezi RS a 4x4 a proste miluju Haldex :smich:

Omlouvám se,že Vám lezu do řeči. Mám objednanou 4x4 2,0 TDI ... byl bych Ti vděčný za nějaké reference a zkušenosti ... budu mít čtyřkolku poprvý,tak vůbec nevím co čekat ... díky za odpověď ... když se Ti bude chtít kol103

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...