Agbonlahor Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 Zdravím, má někdo zkušenost s úpravou automatické převodovky kvůli podtáčení motoru? Prosím o doporučení firem v Ostravě a okolí, které se tím zabývají. Děkuji ŠKODA Octavia 2.0 TDI, 135kw 6dsg, 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 Tdi-Fun Zdeněk Hájek Český Těšín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaPCE Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 (editace) Ahoj ten samý dotaz, akorát někdo z okolí Pardubic? Díky Editováno: 4. Listopad 2022, autor: JendaPCE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamScout Vloženo 9. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2022 Ahoj, jestli si na FB ve skupine O3 tak tam mrkni na muj příspěvek ze soboty ohledně převodovky DSG 6 135kw. Vyřešeno v autorizáku, nemusíš za to platit nějakým tunerum co udelaji to samé za x krát víc. Od pátku si chrochtám jako bych měl nové auto a to ho mám rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamScout Vloženo 9. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2022 Hodím ti screen, ať to nehledáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 9. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2022 To absolútne nie je dobre riešenie lebo na novom sw pracuje ovela lepšie prevodovka. Jedine riešenie je ísť niekam kde robia chiptuning a oni to nastavia sw by som nechal najnovší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamScout Vloženo 9. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2022 Nevím co tam mám přesně za soft teď (označení), ale převodovka pracuje daleko lépe ve všech směrech a vůbec necuká. Jen mi ukazoval, že v ní bylo nahrané něco s číslem asi( ax26 nebo 26ax )už přesně nevím, videl jsem to na zakázkovém listu asi 2sekundy jak s tim lital kolem auta a to byl ten problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaPCE Vloženo 11. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2022 Ok super, diky za info, zkusim autorizak, ale zadny znamy tam nemam. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaPCE Vloženo 15. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2022 Zdar, tak jsem byl tady u nás v autorizáku a bohužel mi bylo řečeno, že toto není možné. Že to neumějí. Tak asi budu muset dorazit za tvým znamým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 15. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2022 případně zkus kontaktovat místního člena @motorpower kousek pod Prahou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.