vitezslav2 Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 Ahoj, chtěl bych se zeptat. Cca před pěti měsíci mi měnili přední pravé ložisko. Teď při přezouvání jsem si všimnul, že mi z manžety stříká vazelína na brzdič. Může se to po výměně ložiska stát, nebo něco ruplo? A musím to řešit hned? Děkuji všem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 Grafitová vazelína se dostává ven, nečistoty a voda dovnitř. Řešit to hned nemusíš, ale pak už budeš kupovat i nový kloub, nejen manžetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan MM72 Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 Přesně tak, jezdit se s tím samozřejmě dá ale čím dřív se vymění tím lépe. Takže naplánovat servis je nutné. Manžetu vybrat kvalitnější ať se to neopakuje tak brzo. Ještě mě trochu překvapil dobře orezlý vodící čep třmenu brzdy, ale tenhle typ nemá krycí prachovku mezi segmenty tak je to tak asi možné. Zítra snad budu měnit pneu na zimní tak se podívám jak vypadají u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.