babytch Vloženo 21. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2022 Ahoj všem. Při vyměně baterie jsem našel pod kapotou sežranou nebo urvanou dutou hadičku viz foto. Jaká je její funkce? Je k něčemu důležitá? Nepozoruji žádnou změnu v chodu motoru. Škoda fabia combi II (2011) 1.4, 63kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan MM72 Vloženo 21. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2022 Hadičky bývají "duté". Opravdu je to hadička mezi filtrboxem (od plastového ventilu na pravém boku filtrboxu) na ventilové víko motoru na ten hadicový trn (hadičník) nebo jak to nazvat, je tam vidět na fotce hned vedle jednoho ze šroubů víka, tam by měla hadice být nasunuta. Vadí/nevadí nevím ale občas si někdo stěžoval že když je nefunkční ten plastový ventil tak motor škube. Ale asi nic zásadního. Nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan MM72 Vloženo 21. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2022 Zde ještě přesnější foto typu motoru s novějším plastovým krytím víka a i závěsným okem na zvedání motoru kde je to vidět lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 21. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2022 Lenze on ma 1.4 55kw a ty davas fotku z 63kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan MM72 Vloženo 21. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2022 No já nevím ale píše FII 1.4 63kw před 3 hodinami, babytch napsal: ................ Škoda fabia combi II (2011) 1.4, 63kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babytch Vloženo 21. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2022 Díky za odpovědi a přiložené foto. Mám 1.4 63kW a ta hadička přesně odpovídá té, které máte na fotografii. Hledal jsem na autokelly a tam jsem jí nedohledal. Nevíte, kde by se dala sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan MM72 Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 Jmenuje se to odvzdušňovací hadice (víka ventilů) https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/03c103560f-hadice-odvzdusnovaci-originalni-dil-21333.html Zkusil bych se zeptat někde v mototechně nebo jiného dodavatele ND zda umí sehnat. Číslo a kód dílu bych opsal ze škoda díly ať ví co má objednat. Nakonec by tam asi nemusela být originální ale jen obyčejná hadička bez tvarování ale ta by zase mohla časem uklepat - ulomit ten plastový ventilek nezvyklým namáháním. Objednat přes škoda díly lze také ale vyjde dráž o dopravu. Ale řešení je to také. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babytch Vloženo 22. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 Super. Moc děkuji za cenné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.