Milan MM72 Vloženo 4. Únor 2023 Vloženo 4. Únor 2023 Díky za podrobnou a vysvětlující odpověď. Možná se do toho v budoucnu taky pustím tak zvolím obdobnou zlatou střední cestu. Citovat
MrSlimak Vloženo 18. Únor 2023 Autor Vloženo 18. Únor 2023 Měl jsem domluvené plato z bouračky, ale neklaplo to. Koupil jsem nakonec nové ... Citovat
TOMUS Vloženo 9. Březen 2023 Vloženo 9. Březen 2023 @MrSlimak máš poškozený displej v budikach? 🙂 Citovat
MrSlimak Vloženo 9. Březen 2023 Autor Vloženo 9. Březen 2023 Ano je poškozen, ale nebrání to provozu ;) tak to neřeším Citovat
TOMUS Vloženo 9. Březen 2023 Vloženo 9. Březen 2023 To máš pravdu. Ale líp by to vypadalo opravené 😀 Citovat
MrSlimak Vloženo 20. Červen 2023 Autor Vloženo 20. Červen 2023 Spoiler Pořád se něco děje ale není moc času to sem naházet Květen - Montáž denního svícení po klíčku, při zapnutí světel se vypnou tak jak to má být ;) 1 Citovat
MrSlimak Vloženo 20. Červen 2023 Autor Vloženo 20. Červen 2023 Květen - výměna předních brzd.kotoučů a destiček Brembo + vodítka do třmenu Každopádně mě poraďte jak vymenit brzdové štíty na přední nápravě(náboje sundávat nebudu), na dva šrouby se dá krásně dostat a i jsem je povolil, ale ten prostřední je schovaný za nábojem ;(. Tak jsem poskladal brzdy a odložil to na potom ... takže asi nikdy ;) 1 Citovat
MrSlimak Vloženo 20. Červen 2023 Autor Vloženo 20. Červen 2023 (editace) Oprava předního nárazníku a výměna držáků pravého světla, Nárazník byl prasklý s tím jsem auto koupil, ale že jsou prasklé i dva držáky ze tří na pravém předním světle mě překvapilo. Světlo není prasklé. Po demontáži nárazníku byli i vyskočené vnitřní části nárazníku. Musím pochválit konstruktéry už od dob jedničkové Fábie, praskne držák světla koupíš nový přišroubuješ a je to. Jde vidět že v té době ještě mysleli na domácí kutili ;) Editováno: 20. Červen 2023, autor: MrSlimak 1 Citovat
Milan MM72 Vloženo 20. Červen 2023 Vloženo 20. Červen 2023 Jak složitá je montáž toho denního svícení a kde koupit homologované ? S výměnou ochranných plechů ještě zkušenost nemám. Pěkná práce. Citovat
MrSlimak Vloženo 20. Červen 2023 Autor Vloženo 20. Červen 2023 (editace) Koupil jsem je na netu, je to 100% čína si myslím. Ale pokud to neprojde stk tak to vytrhám a dám jiný. Koupil jsem s třemi kabely +napájení -konstra a ovládací. Musel jsem upravit obě mřížky, na pravé jen vzpěra a na levé celý spodek aby byli obě strany stejné. K napajení jsem natáhl vodič až z pojistkovky u řidiče. Já použil pozici na navigaci, kterou nikdy nebudu potřebovat. Vodič jsem protáhl kolem lanka na přední kapotu a tam jsem se nejvíc zadrbal, sundat stěrače+torpédo(plast pod stěračema). Jsou tam dvě průchodky ta druhá mi dala. Tím jsem docílil že se světla zapnou po klíčku. Kostra je jedno kam, kde je nejlepší místo třeba baterka nebo kostřící bod je za baterkou. A poslední drát na plus od parkovačky aby denní svícení zhaslo a rozsvítili se světla, Já to s přestávkama dělal skoro dva dny ;). Jak byl čas. Editováno: 31. Srpen 2024, autor: MrSlimak Citovat
MrSlimak Vloženo 20. Červen 2023 Autor Vloženo 20. Červen 2023 Čekání na nárazník, tohle z něj zbylo ;) Citovat
TOMUS Vloženo 21. Červen 2023 Vloženo 21. Červen 2023 W dniu 20.06.2023 o 14:31, Milan MM72 napisał(a): Jak složitá je montáž toho denního svícení a kde koupit homologované ? S výměnou ochranných plechů ještě zkušenost nemám. Pěkná práce. Ahoj. Můžeš denni sviceni připojit k kontaktu TFL u spinače světel. Činu bych nekoupil . Oni obvykle maji problem s homologaci. Ráděj kupil bych něco takového. https://allegro.pl/oferta/lampy-dzienne-led-m-tech-premium-osram-controlbox-12885571072 https://allegro.pl/oferta/swiatla-ledy-dzienne-led-z-homologacja-drl-automat-12515375154 Teto druhe maji funkce parkovaček 🙂 Citovat
MrSlimak Vloženo 24. Červen 2023 Autor Vloženo 24. Červen 2023 To je taky asi možnost zapojení, ale já šel cestou přes pojistkovnici abych nemusel po cestě dávat pojistkové pouzdro 🙂 Citovat
MrSlimak Vloženo 26. Červen 2023 Autor Vloženo 26. Červen 2023 (editace) Po týdnu čekání je nárazník doma. Zavařen a v laku ;) Zatím jen nahozena a upevněn na auto, zbytek zítra ... Editováno: 26. Červen 2023, autor: MrSlimak 1 Citovat
MrSlimak Vloženo 16. Červenec 2023 Autor Vloženo 16. Červenec 2023 Jedeme na dovolenou tak je Rumík v lakovně. Oprava zadních lemů+boky a lak zadního nárazníku. Rozleštění celého vozidla. Je mi jasné že všechny škrábance nezmizí, ale aspoň se ho trochu hodí do vůně ;) 1 Citovat
Milan MM72 Vloženo 19. Červenec 2023 Vloženo 19. Červenec 2023 Tak se těšíme/těším na výsledek a spokojenost s opravou po dovolené. Já jsem na sebe méně náročný takže zatím budu rád když po delší době auto umyju a naleštím. I když jsem koukal že nějaké místo k opravě by se také našlo. Tak ať se to zdaří a aby znovushledání bylo příjemným překvapením. Citovat
MrSlimak Vloženo 4. Srpen 2023 Autor Vloženo 4. Srpen 2023 (editace) Dnes jsem si Rumíka dovezl domů 🤩 Vše opraveno a vyleštěno, některé škrábance se nepodařilo vyleštit ale to vůbec nevadí i tak je HEZU 😀, že❓ Editováno: 4. Srpen 2023, autor: MrSlimak 2 3 Citovat
Milan MM72 Vloženo 5. Srpen 2023 Vloženo 5. Srpen 2023 Je. Moc mu to sluší, leskne se parádně. Až do zrcadlova. Citovat
MrSlimak Vloženo 1. Říjen 2023 Autor Vloženo 1. Říjen 2023 (editace) Bohužel si zopakuji demontáž a rozebrání předního nárazníku 🫣 ... Odloupl se lak na pravé straně u masky 🥴 Editováno: 1. Říjen 2023, autor: MrSlimak Citovat
MrSlimak Vloženo 21. Listopad 2023 Autor Vloženo 21. Listopad 2023 (editace) Přesně tak ... Editováno: 23. Listopad 2023, autor: Ondra16V Příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.