Publikováno Prosinec 6, 20222 r Snad se to tu neřešilo, ale já to prostě nenašel... Lze u S2, 2010 nastavit, aby mi neházel signalizaci prasklé žárovky u třetího brzdového světla? Myslím pouze u něj, ostatní aby mi to i nadále hlásilo.
Prosinec 9, 20222 r Já měl za to, že třetí brzdové je LED a S2 LEDková světla nekontroluje. Když mi přestal fungovat levý blinkr v zrcátku, nikde to nic nehlásilo. Nebo to začne hlásit, až odejde celý modul a ne jen pár LEDek? A pokud nefunguje třetí brzdové světlo, nebylo by lepší ho vyměnit? Každopádně vypnutí kontroly na jedné určité žárovce asi jedině přes eprom, pokud vůbec.
Prosinec 9, 20222 r Autor Píše mi to "Zkontrolujte 3. brzdové světlo" a k tomu svítí kontrolka žárovky - takže ano, kontroluje i toto LEDkové světlo. Oprava je určitě na místě, k té dojde, ale zatím ji v rámci počasí odkládám. Důvod odkladu je jednoduchý - tento problém není trvalý, ale občasný, většinou se hláška zobrazí pokud stojím na brzdě a k tomu otevřu kufr - během otevírání brza párkrát problikne, což je okamžik, kdy se hláška zobrazí, ale po novém startu pak opět nesvítí. Problém bude pravděpodobně v kabelovém svazku v husím krku u pantu, nicméně to ale jisté není. Kamarád měl stejný problém na O3 - všechny kabely OK, pomohla až výměna světla jako takového.
Prosinec 9, 20222 r Tak jsem se zase dozvěděl něco nového. Stejně si ale myslím, že to nekontroluje jednotlivé LEDky, ale celý modul. V případě, že přestane svítit jedna nebo dvě LEDky, nic to hlásit nebude. Jako u mě v blinkru v zráctku. Ten přerušený kabel v průchodce by to vysvětloval a u tohoto auta bych se tomu ani vůbec nedivil. Určitě bych se prvně podíval na kabely a pokusil se je opravit, než měnit brzdové světlo. Pokud jde o kombíka, tak přeju pevné nervy s vyndáváním světla, pokud by na to došlo. Přístup je k tomu úžasný.
Prosinec 9, 20222 r Autor Tak tak, chvílemi nesvítí celé světlo, ne jen nějaké LEDky. Teď na to kašlu, na jaře budu řešit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.