mikano1 Vloženo 21. Únor 2006 Sdílet Vloženo 21. Únor 2006 treba takto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 21. Únor 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2006 jj ten vypadá fakt luxusně... Přeju hodně zdaru!!! Jen otázka... to budeš vyrábět z toho zadního z Octy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 22. Únor 2006 Sdílet Vloženo 22. Únor 2006 ne ne lewisi.... to mam jenom jako kopito, cely to prelaminuju a nalepim to na vrsek puvodniho kde zustanou listy ( jelikoz je mam i v zadnim tak chci aby to vypadalo stejne) a ten tvar na uchyceni SPZtky ale jinak to bude takovej peknej kulatouckej tvar (takze to bude cololaminat...... kdyz to vyjde tak v doksech bude a mozno uz 1.dubna na renocaru v brne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 22. Únor 2006 Sdílet Vloženo 22. Únor 2006 nevite kde se da sehnat vlakno v beznych metrech jako v rolich??? Jizni morava, brno, nebo postou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 5. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2006 No tak kluci... Jak tuníte... Já jsem lezu skoro každej den a nic se tu neděje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 6. Březen 2006 Sdílet Vloženo 6. Březen 2006 to vis chlape... asi je na ne zima... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 6. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2006 Zima nezima tunit se musí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 7. Březen 2006 Sdílet Vloženo 7. Březen 2006 ja tunim furt.. naraznicek se uz klube... nevis lewisi o nejakejch pridavnejch mlhovkach kulatejch cirejch... ale jen homologovany.. chtel bych je tam zakomponovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 7. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2006 No pokoukej se... Třeba origo na feldu z turecka výjde na pár kaček... zrovna to polský světýlko (nemůžu si vzpomenout na název... wesp???) no potom jako v tuning krámech levný nehomo... a homo samý drahý... mrkni na to z feldy a na to polský... myslim že je čirý a homo určo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 8. Březen 2006 Sdílet Vloženo 8. Březen 2006 No pokoukej se... Třeba origo na feldu z turecka výjde na pár kaček... zrovna to polský světýlko (nemůžu si vzpomenout na název... wesp???) no potom jako v tuning krámech levný nehomo... a homo samý drahý... mrkni na to z feldy a na to polský... myslim že je čirý a homo určo... Chlape hod odkaz... nevim kde mam zacit je hledat???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2006 No ty jo netušim... Máme je na krámě ty origo ale turek... Dále je má takovej ten pojízdnej shop specializovanej na skodovky... od nich sem si koupil na svojí feldu protože jsme to ještě neuměly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 9. Březen 2006 Sdílet Vloženo 9. Březen 2006 No ty jo netušim... Máme je na krámě ty origo ale turek... Dále je má takovej ten pojízdnej shop specializovanej na skodovky... od nich sem si koupil na svojí feldu protože jsme to ještě neuměly... pojizdnej kramek??? nevim o co jde... jo a ty nhlovky od turka to jsou ty stejny co ma felda s novou tvari??? kolik pak chces za ne, za par??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karco Vloženo 9. Březen 2006 Sdílet Vloženo 9. Březen 2006 kupil som si nove tlmice HP sporting treningove som zvedavy ako to bude tvrde : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 9. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2006 Tak ta origo mlhovka na novou tvář stojí 330,-/kus a ta polská co jsem myslel je od wesemu a stojí 280,-/kus je menší ale není čirá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 9. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2006 kupil som si nove tlmice HP sporting treningove som zvedavy ako to bude tvrde : No neboj... tvrdý to bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 10. Březen 2006 Sdílet Vloženo 10. Březen 2006 Tak ta origo mlhovka na novou tvář stojí 330,-/kus a ta polská co jsem myslel je od wesemu a stojí 280,-/kus je menší ale není čirá... Dobro lewisi tak az budu potrebovat ty mlhovky tak mi je posles postou nebo kde je mam pak kupit... koupim ty ciry za 660,- par Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 10. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2006 ok když je budeš chtít tak ti je pošlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 25. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2006 Tak jak pokračuje výroba nárazníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 25. Březen 2006 Sdílet Vloženo 25. Březen 2006 Jj, taky by me zajimalo nahazej sem naky fotky jak kutis, at je se na co podivat, ja ted taky delam na spouste uprav na novou sozonu v sekci Vase fabie muzete juknout . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 26. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Jj, taky by me zajimalo nahazej sem naky fotky jak kutis, at je se na co podivat, ja ted taky delam na spouste uprav na novou sozonu v sekci Vase fabie muzete juknout . Já jukám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 tady mam neco jen tak na kouknuti... co delal kamos ( ja vim, felda to neni...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 jinak muj novej naraznik... se klube... ale to vite kluci.. delaj se i jiny veci takze je takova casova tisen...ale jinak dobry... prilozim fotky, nebojte... jo a tyda je neco co sem zkousel ale nejak se mi to na felde tvarove nelibilo tak to padlo a sel sem na ten hladkej tvar z celolaminatu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Je to pěkná Calibra... Nárazník je takovej moc brutál no... Ten hladší bude určitě lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 tak vcera si takhle pomalu jedu pres mesto temi uzockymi ulickami tak 10km za hodku a najednou zenska co sedela ve fabii na prave strane otevre bez podivani dvere...... tak asi vite jak to dopadlo.... mam diru v prednim narazniku nad mlhovkou... popraskal lak a odloupl se a prdlo sklo na mlhovce...... a ona ??? ona ,a vyvraceny "A" sloupek dveze u ridice sou uplne bokem a levi predni blatnik je zmackanej...... a ja si rikam ... stalo to za to... nemohla se kouknout do zpetneho zrcatka jestli neco nejede??? no nic prej to vyresi jeji pojistovna tak dneska du nahlasit skodu na pojistovnu jelikoz vcera tam nebyl ten typek pres nehody. nevite jak to dloho trva? dostanu penize na ruku...??? jelikoz bych si to udelal sam... kdybych to dal nekam do servisu dostanu - novej naraznik+lak+sklo+prace = 8000,- nebo se milim... hodilo by se mi tech 8000,- ale udelam si to sam??? nevite jak to chodi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Felďan II Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 tak vcera si takhle pomalu jedu pres mesto temi uzockymi ulickami tak 10km za hodku a najednou zenska co sedela ve fabii na prave strane otevre bez podivani dvere...... tak asi vite jak to dopadlo.... mam diru v prednim narazniku nad mlhovkou... popraskal lak a odloupl se a prdlo sklo na mlhovce...... a ona ??? ona ,a vyvraceny "A" sloupek dveze u ridice sou uplne bokem a levi predni blatnik je zmackanej...... a ja si rikam ... stalo to za to... nemohla se kouknout do zpetneho zrcatka jestli neco nejede???no nic prej to vyresi jeji pojistovna tak dneska du nahlasit skodu na pojistovnu jelikoz vcera tam nebyl ten typek pres nehody. nevite jak to dloho trva? dostanu penize na ruku...??? jelikoz bych si to udelal sam... kdybych to dal nekam do servisu dostanu - novej naraznik+lak+sklo+prace = 8000,- nebo se milim... hodilo by se mi tech 8000,- ale udelam si to sam??? nevite jak to chodi??? Vim..máš havarijní pojištění? Pokud jo, tak to likvidátor nafotí a akorát se tě zeptá, jesti to budeš dělat svépomocí a nebo přes opravnu. Pokud řekneš, že svépomocí, tak ti to spočítají podle sazeb a cen autorizovanýho servisu a tak do 3 týdnů pošlou. Ale počítej s tím, pokud máš havarijní, že ti odpočítají spoluúčast... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.