mikano1 Vloženo 19. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2005 Lewisi...to znam ale spis nenadavam kdyz neco nejde ale prestanu to montovat ...pak se na to chvilku koukam a zacnu se smat a vdu chu si rikam jak nejakej kokot to musel snad utahnout nejakym strojem nebo co...... a kdyz do klicem rozdelat nejde tak sem ponekud pruderni a flexa to udela za me... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2005 Lewisi...to znam ale spis nenadavam kdyz neco nejde ale prestanu to montovat ...pak se na to chvilku koukam a zacnu se smat a vdu chu si rikam jak nejakej kokot to musel snad utahnout nejakym strojem nebo co...... a kdyz do klicem rozdelat nejde tak sem ponekud pruderni a flexa to udela za me... To znám taky se občas směju... To se choděj lidi okolo mě dívat jestli jsem se nezbláznil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White-tiger Vloženo 19. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2005 jj to me taky hlavne kdyz me nejaky supak predjede to pak nadavam jak dalzdic nebo kdyz se neco dokurvi ale hlavne motor me sere to vzdycky rikam kery sulin tam dal takovy shit motor pak se uklidnim a zase potkam nejakyho zavodnika a znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2005 no jo no... Je to 1,3 a navíc 20 let stará konstrukce... možná víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White-tiger Vloženo 21. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2005 jaky sedacky koupit do feldy ty seriovy sou totalne na picu s prominutim nedrz skoro nic spis bych rekl ze ty sedacky drzim jak jak jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 22. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2005 jaky sedacky koupit do feldy ty seriovy sou totalne na picu s prominutim nedrz skoro nic spis bych rekl ze ty sedacky drzim jak jak jedu Já tam mám skořepiny od AutoStyl... Já jsem s nima celkem spokojen, ale stačí jen o trošku silnější člověk než jsem já a už se do nich nevejde takže bych je spíš nedoporučil... Jestli chceš něco lacinějšího tak skuz z GolfaIII GTI nebo Honda CRX... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White-tiger Vloženo 24. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 vetsi jako vyskove nebo vahove? kdyztak ukaz foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 24. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 ja uz dlouho pokukuju po sedackach z fabie RS tvarovany sou pekne a potahove kombinace cerna se stribrnobilou vypadaj dobre... ja bych si je do predu namontoval a dozadu bych nechal presit materialove podle prednich...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 24. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 Nemyslim váhově ani velikostí... Jsou super teda pro mě... Ale trochu tlustší člověk se tam nevejde a hlavně posed je hrozně kolmej... foto dodám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 24. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 Tak mám foto mých sedaček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 24. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 Mám k tomu spotovní pásy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White-tiger Vloženo 24. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 kolmej ? jako ze sedis hodne rovne nebo spis jako lezis ? tedka si nemohu vybavit slovo kolme a jinak nevis cim mam prichytit vyfuk? jestli se delaj nejaky obruce. chtel bych to asi takhle nazorne prichytit http://200sx.kicks-ass.net/barbucha/img432efeb4088af.jpg asi takhle aby tam byla ta obruc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 24. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 Sedíš hodně kolmo... hodně nahoru... Nemůžeš tu sedačku sklopit níž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 24. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 Jo jinak... Ten výfuk... To se běžně prodává... spona výfuku... zeptej se někde v obchodě s auty... Jinak myslim si že tu sponu co tam ukazuješ na tom obrázku je spona dodávaná společně s výfukem... Jen si musíš vyrobit nějakej držáček k ní... a to nejlépe přes silenblok, aby nešli vibrace do auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White-tiger Vloženo 25. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2005 jj to bylo asi uz k vyfuku ja mam podobny vyfuk ale krome toho ze to neni na skyline a ze to neni color a neni od Greddy ale od Dynomaxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 25. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2005 Nojono... Ten na Skyline by byl krapet dražší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White-tiger Vloženo 25. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2005 ok pokusim se nekde sehnat tu sponu. a tedka shanim volant a nabu nevis o nejaky jety nabe i volant muze byt jety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 25. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2005 O jetym nevim... Jinak bych zkusil třeby riegera. Ten to nabízí celkem slušně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 27. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2005 Mno taky se me nejdriv libili, z RS ale neska to ma kazdej a to je onicem, uz to neni nic extra, sou sice dobry lepsi sou teda ze sportlinu ty sou cerny ale stejne je to nic moc. Ja to vidim, ze stejne pudu do nakej stavitelnejch skorepin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White-tiger Vloženo 27. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2005 myslite ze by pasoval volant z fabie RS do feldy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 27. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2005 myslite ze by pasoval volant z fabie RS do feldy? Myslim si že ne... Ale nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White-tiger Vloženo 27. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2005 vcera sem psal na motor excel ohledne vyfukoveho systemu na feldu a ceny sou nasledujici aspon co se tyce na 1.3 50 kW (veskere udaje sou namereny na brzde) Výkon Toč. moment seriový výfukový systém 63kW/5370ot. 118Nm/4050ot. výfukové svody 67kW/5200ot. 126Nm/3950ot. úplný výfuk 69kW/5400ot. 132Nm/4250ot. Zbývá informace o ceně : Samotný výfukový svod : 8.950,- úplný výfuk : 17.785,- Ceny jseou uvedeny bez 19% DPH. ale nevim jestli to neni nejaky preklep.z 50 kw na 67 ??? to bude ten motor jeste vic poladen nez jen svody ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 27. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2005 Myslim si že to bude výfuk plus chip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_karco Vloženo 28. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2005 mam komplet od motorexcelu a mozem odporucit mam aj ine upravy a vysledok je 70kw 134nm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_karco Vloženo 28. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2005 jj tak ako pise lewis ich vyfukovy sa dodava spolu z rj ta ale nieje v cene maju to odladene na brzde ja mam teraz rj cimbu a premyslam nad vymenou za motorexcel ale tiez by to scelo este odbrzdit .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.