Lewis Vloženo 29. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Sakra... Stálo to za to... Taková škoda a ty si dáš novej nár. a mlhovku... Nějak to sfoukneš... stejně jsi chtěl dávat novej předek ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Sakra...Stálo to za to... Taková škoda a ty si dáš novej nár. a mlhovku... Nějak to sfoukneš... stejně jsi chtěl dávat novej předek ne? jasne ze jo... ten co je ted rozbytej tak vyspravim a nic vic .... stejne je to "Zimni paket" takna zimu to staci... a naleto si delam ten novej a aspon z ty pojistky budu mit na ty kulaty mlhovky a lak. Jo chtel sem se zeptat jestli si nekde nevidel nejaky kulaty mlhovky co by meli kolatej diodovej ramecek co by svitil jako pozicni svetla??? jinak fotky prace na novym uz jsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 laminovani octavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 posazeni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 posazeni 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 posazeni 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 31. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Já to mít takhle tak to tak akorát zahodim... s timdle bych se fakt nechtěl babrat... At se to povede... myslim že ten originál za tu námahu bude stát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 a jak si myslis ze sem sfouknul ten zadni... stejna pyplacka ale aspon mam takovej kterej nikdo nema... jako na tom nic neni ... jen to chce cas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 2. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Čas a nervy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 tak tady ... uz posazeny na auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 zboku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 tak a tady je problem pri prujezdu k nasim na dvur... najezd je asi 40 cm nad zemi a lizam tak do cm... jinak sem tam ja za volantem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 a tady je opraveny ten po tom tuknuti od ty zensky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 3. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 No ještě sehnat ten ostřikovač co??? Jinak šikulka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 tak co lidiocky... poslete vase nazory na prototyp noveho narazniku zda se hodi ci nehodi na feldicku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 4. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Tak já si myslim že tvar v pohodě, ale chtělo by to rozhodně nějaký výdech... respektive otvor... aspon jeden nebo rovnou tři... ale jeden do prostřed v pohodě a vodorovný chromový tyčky do něj aby to vypadaloo luxusně... Když jsme u toho tak by možná mohl být i trošku nižší a nelíbí se mi ta prohluben pod tou origo lištou... jinak fakt dobrý já bych to tak asi akorát napatlal a tím by to zkončilo... nemám na to nervy... to už jsme tady vlastně někde řešili že??? že házim šroubováky z garáže abych se zvedl a šel pro ně abych se uklidnil... ne dlouho jsem se nerozčílil ani nevztekal... u novýho auta vše v klidu... snad ani silnější nadávka nepadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Lewisi tak niz nemuzu vidis to sam ze uz by to neslo. a ta lysta tam musi byt nejak priznana jelikoz vzady ji mam taky a libi se mi i ten tvar... a pruduchy budou jen nevim jaky... poslu navrhy a hlasujte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 navrh č. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 navrh č. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 navrh č. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 navrh č. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pet 16 Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Ten 4 vypadá pěkně. Ale asi dá taky nejvíc práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Nejvíc 3!!! 2 není špatná... Ta by taky šla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Felďan II Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 3 a 4... jednoznačně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin z HK Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Libi se mi ta tvoje celni maska bez znaku s tou listou, je to originalni. Jen mi pripada nejhezci ten origos naraznik co mas v laku, ale jsem prilis konzervativni, prosty uzivatel vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.