midlan Vloženo 13. Prosinec 2022 Vloženo 13. Prosinec 2022 Ahoj, věděl by někdo jaký má přední diferenciál u čtyřkolky interval výměny oleje? Mám teď chvíli po servisu, kdy jsem auto objednal (neautorizák) "servis čtyřkolky" a vyměnili olej jen v zadním diferenciálu a haldex spojce, přední nedělali. To by měl být interval interval 60kkm / 3 roky, který dodržuji. Nespadá do toho intervalu i ten přední diferenciál? Citovat
OnMiT312 Vloženo 13. Prosinec 2022 Vloženo 13. Prosinec 2022 (editace) Predni diferencial je soucasti prevodovky. Ale predpokladam, ze mas namysli predni uhlovou pridavnou prevodovku. Pro ni je v dilenske prirucce pouze uvedeno cituji: "Olej je nutné z úhlové převodovky vypustit pouze při opravě. Výměna oleje se neuvažuje." Nicmene postup pro vymenu je uveden. Vypousteci a nalivaci/kontrolni otvor na ni je. Takze jiste vymena mozna je. Editováno: 13. Prosinec 2022, autor: OnMiT312 1 Citovat
suri. Vloženo 13. Prosinec 2022 Vloženo 13. Prosinec 2022 ak nezačne tiecť gufero tak tie diferáky kludne urob dajme tomu 150t/5r Citovat
midlan Vloženo 21. Prosinec 2022 Autor Vloženo 21. Prosinec 2022 V 13. 12. 2022 na 22:14, OnMiT312 napsal: Predni diferencial je soucasti prevodovky. Ale predpokladam, ze mas namysli predni uhlovou pridavnou prevodovku. Pro ni je v dilenske prirucce pouze uvedeno cituji: "Olej je nutné z úhlové převodovky vypustit pouze při opravě. Výměna oleje se neuvažuje." Nicmene postup pro vymenu je uveden. Vypousteci a nalivaci/kontrolni otvor na ni je. Takze jiste vymena mozna je. JJ přesně to jsem měl na mysli. Můžeš mi poslat tuto část příručky? Šrouby na sobě nemají žádný otisk a takže to nikdo nedělal zatím, 210kkm a skoro 7let. Citovat
OnMiT312 Vloženo 22. Prosinec 2022 Vloženo 22. Prosinec 2022 Veskere potrebne prirucky najdes v sekci 1 Citovat
denial Vloženo 8. Září 2024 Vloženo 8. Září 2024 dobry den, mozem dat do predneho a zadneho diferencialu MANNOL Extra Gear oil 75W-90 GL-4 / GL-5 LS alebo MANNOL Basic Plus 75W-90 GL-4+ alebo to musi byt GL5 (bez LS) ? Citovat
suri. Vloženo 8. Září 2024 Vloženo 8. Září 2024 oplatí sa nad tým špekulovať ked origo olej stoji 2x40e? 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.