Publikováno Prosinec 21, 20222 r Zdravím ve spolek. aktuálně řešíme koupi ojetého SUV pro naši rodinu. Jde o to, že máme dilema co vybrat...Objevily se zde dvě auta, mezi kterými se nemůžeme rozhodnout. Tím prvním je Kodiaq ve verzi L&K nebo Sportline (předfacelift) a MercedesBenz GLC (2015). Cenově se pohybuje okolo hranice 650 000 - 750 000 Kč. Jde mi o to, co z hlediska komfortu, hlavně servisu a prostoru je lepší... Má někdo případně zkušenost s tím, kolik stojí servis u MB oproti Škodě? Prozatím děkuji za případné odpovědi
Prosinec 27, 20222 r Před koupí Kodiaqa jsem o GLC uvažoval, ale po prohlídce jsem vzal Kodiaqa hlavně z důvodu prostoru na zadních sedačkách, velikosti kufru (kočárek) a levnější příplatkové výbavy. GLC je prostě "malý" a má malý kufr (oproti Kodiaqu). Na druhou stranu co se týče zpracování tak tam má jasně MB navrch a Kodiaq je prostě auto, které si na komfort jen hraje. Servis bude u MB dražší, ale u Kodiaqa je už taky hodinová sazba jinde než třeba u Octávie.
Prosinec 27, 20222 r K cenám servisních prací v autorizovaných servisech Škoda letos (Praha) a Mercedes v roce 2020 (Ostrava). Škoda to má na časové jednotky, MB na normohodiny
Prosinec 11, 20231 r Ahojte, píšem tu znovu na fórum po X rokoch asi. Plánujem sa vrátiť k Škode a asi Kodiaq. Chcem sa opýtať kde v Čechách by ste mi odporučili nejaké webstranky poprípade predajcov. A druhá dilema či mám ísť do Sportline 147kw, alebo RS. Jazdím momentálne cca 60% mesto/satelit do 50km denne, zvyšok 30% diaľnice a 10% okresný. Ďakujem za odpovede a ešte raz pozdravujem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.