Luke112 Vloženo 21. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2022 Zdravím ve spolek. aktuálně řešíme koupi ojetého SUV pro naši rodinu. Jde o to, že máme dilema co vybrat...Objevily se zde dvě auta, mezi kterými se nemůžeme rozhodnout. Tím prvním je Kodiaq ve verzi L&K nebo Sportline (předfacelift) a MercedesBenz GLC (2015). Cenově se pohybuje okolo hranice 650 000 - 750 000 Kč. Jde mi o to, co z hlediska komfortu, hlavně servisu a prostoru je lepší... Má někdo případně zkušenost s tím, kolik stojí servis u MB oproti Škodě? Prozatím děkuji za případné odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 27. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2022 Před koupí Kodiaqa jsem o GLC uvažoval, ale po prohlídce jsem vzal Kodiaqa hlavně z důvodu prostoru na zadních sedačkách, velikosti kufru (kočárek) a levnější příplatkové výbavy. GLC je prostě "malý" a má malý kufr (oproti Kodiaqu). Na druhou stranu co se týče zpracování tak tam má jasně MB navrch a Kodiaq je prostě auto, které si na komfort jen hraje. Servis bude u MB dražší, ale u Kodiaqa je už taky hodinová sazba jinde než třeba u Octávie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2022 K cenám servisních prací v autorizovaných servisech Škoda letos (Praha) a Mercedes v roce 2020 (Ostrava). Škoda to má na časové jednotky, MB na normohodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2022 100čj=hodina práce.Na něco také mají normohodiny/normo čj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 Ahojte, píšem tu znovu na fórum po X rokoch asi. Plánujem sa vrátiť k Škode a asi Kodiaq. Chcem sa opýtať kde v Čechách by ste mi odporučili nejaké webstranky poprípade predajcov. A druhá dilema či mám ísť do Sportline 147kw, alebo RS. Jazdím momentálne cca 60% mesto/satelit do 50km denne, zvyšok 30% diaľnice a 10% okresný. Ďakujem za odpovede a ešte raz pozdravujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 https://www.skodaplus.cz/ https://www.dasweltauto.cz/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.