Petr Filipi Vloženo 15. leden 2023 Sdílet Vloženo 15. leden 2023 (editace) Nazdar všem. Koupil jsem autokameru Mio J85 a jelikož se mi nelíbí jejich originální držák, tak bych rád kameru instaloval na vnitřní zpětné zrcátko. Vyrobil jsem tedy držák, ale uvědomil jsem si, že by to bylo možné řešit i jinak - instalací magnetů do vnitřku zrcátka a poté kousků plechu (nebo také magnetů) v držáku kamery. Ale mám problém právě s instalací magnetů - nemáte někdo zkušenosti s rozborkou vnitřního zrcátka? V příloze posílám obrázek, kam jsem nacpal plastové "rozporky", ale nic nepovolilo. Také přikládám foto držáku - pro případnou inspiraci, Na tvar moc nekoukejte, je to první prototyp a musel jsem kus uříznout. Hrozně blbě se to měří a i kreslí - nic tam není rovné a kolmé. Díky za rady. Petr Editováno: 15. leden 2023, autor: Petr Filipi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.