Sinius Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 (editace) je to dost divný http://www.autoradio-prodejce.cz/autoradia/medion.htm příjde mi to jak snaha o napodobení ALPINE Editováno: 7. Prosinec 2006, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 je to dost divnýhttp://www.autoradio-prodejce.cz/autoradia/medion.htm příjde mi to jak snaha o napodobení ALPINE daj foto toho alpinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Ano, je to mozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 nevim,cemu se divite..kdyz muzou cinani napodobovat sva auta podle evropskych automobilek napr Mercedes tak se nicemu nedivim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ...taky něco přidám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 10. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 ...taky něco přidám... na tý fotce od tebe není značka, ale takhle to vypadá docela slušně................................................nevim, ale k rádiu, který umí dle prodejce skoro vše a stojí jen 1200,- tak to mi příjde divný a dosti nedůvěryhodný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 ...taky něco přidám... na tý fotce od tebe není značka, ale takhle to vypadá docela slušně................................................nevim, ale k rádiu, který umí dle prodejce skoro vše a stojí jen 1200,- tak to mi příjde divný a dosti nedůvěryhodný a hlavne 4x25W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 ...taky něco přidám... na tý fotce od tebe není značka, ale takhle to vypadá docela slušně................................................nevim, ale k rádiu, který umí dle prodejce skoro vše a stojí jen 1200,- tak to mi příjde divný a dosti nedůvěryhodný a nebyla to jen akontace, a pak 10x1,200kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Dobra svinarna :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Hmm a tak to bude porad dal a dal nejen s radii.... byli by cinani blbi aby nevyuzily svoji konkurencni vyhodu .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.