Sinius Vloženo 7. Prosinec 2006 Vloženo 7. Prosinec 2006 (editace) je to dost divný http://www.autoradio-prodejce.cz/autoradia/medion.htm příjde mi to jak snaha o napodobení ALPINE Editováno: 7. Prosinec 2006, autor: Sinius Citovat
Host V/// RS Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 je to dost divnýhttp://www.autoradio-prodejce.cz/autoradia/medion.htm příjde mi to jak snaha o napodobení ALPINE daj foto toho alpinu Citovat
rcd.net Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 nevim,cemu se divite..kdyz muzou cinani napodobovat sva auta podle evropskych automobilek napr Mercedes tak se nicemu nedivim... Citovat
Sinius Vloženo 10. Prosinec 2006 Autor Vloženo 10. Prosinec 2006 ...taky něco přidám... na tý fotce od tebe není značka, ale takhle to vypadá docela slušně................................................nevim, ale k rádiu, který umí dle prodejce skoro vše a stojí jen 1200,- tak to mi příjde divný a dosti nedůvěryhodný Citovat
Farnell Vloženo 10. Prosinec 2006 Vloženo 10. Prosinec 2006 ...taky něco přidám... na tý fotce od tebe není značka, ale takhle to vypadá docela slušně................................................nevim, ale k rádiu, který umí dle prodejce skoro vše a stojí jen 1200,- tak to mi příjde divný a dosti nedůvěryhodný a hlavne 4x25W Citovat
MUSA Vloženo 10. Prosinec 2006 Vloženo 10. Prosinec 2006 ...taky něco přidám... na tý fotce od tebe není značka, ale takhle to vypadá docela slušně................................................nevim, ale k rádiu, který umí dle prodejce skoro vše a stojí jen 1200,- tak to mi příjde divný a dosti nedůvěryhodný a nebyla to jen akontace, a pak 10x1,200kč Citovat
Hoblik Vloženo 11. Prosinec 2006 Vloženo 11. Prosinec 2006 Hmm a tak to bude porad dal a dal nejen s radii.... byli by cinani blbi aby nevyuzily svoji konkurencni vyhodu .)) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.