Publikováno Prosinec 8, 200618 r Omlouvam se, ale hledal jsem ...., mozna spatne. Otazka zni, kde k ni mam lepsi pristup. Zda pod palubkou nebo v motorove casti. Jsem ve francii a technik v garazi nevi kde ji najde. Dekuji
Prosinec 8, 200618 r Vlevo dole od volantu je odklápěcí přihrádka a když jí odklopíš úplně tak tam máš zásuvku
Prosinec 8, 200618 r Akorát opatrně, ať ti neutrhnou západku té schránky jako mně. Ono je to sice pružné, ale nevydrží všechno.
Prosinec 8, 200618 r Autor Vlevo dole od volantu je odklápěcí přihrádka a když jí odklopíš úplně tak tam máš zásuvku ano, uz jsem ji zkoumal ... zasuvka na tuzku s klimatizaci ... . Tak rikas uplne vyndat .. Upraveno Prosinec 8, 200618 r od JFK
Prosinec 8, 200618 r úplně vyklopit, drží jen na takovém plastovém výstupku a na ten opatrně jak píše kovis
Prosinec 8, 200618 r Autor úplně vyklopit, drží jen na takovém plastovém výstupku a na ten opatrně jak píše kovis dekuji ... Nejhorsi je, ze tem technikum neverim ... Radeji bych si to udelal vse sam, ale dokumentace chybi. Prohledal jsem forum a nasel hodne informaci Mam problem s kontrolkou dobijeni, nesviti vubec ... Baterie je tri mesice stara. Alternator nedobiji na volnobeh, jen pri vice otackach. Tim padem je vozidla nekdy bez proudu a samozrejme se vypne posilovac rizeni, sviti kontrolka ABS, rucni brzdy atd. Uz jsem tady cetl stejny problem. Katastrofa a pomoc je 1500km daleko.
Prosinec 8, 200618 r Zkontroluj spoj který je v motorovém prostoru u startéru. je tam svorkovnice,může tam být přerušený vodič, jinak u Fabie je buzení přes jednotku bordnetzu pokud nebude chyba ve spoji budeš muset na diagnostiku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.